|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη σου επιτυχια,και θα σε παρακολουθω με μεγαλο ενδιαφερον.
Εχω ομως δυο ενστασεις. Πρωτον ειναι για το κοστος του γυλαιου,εισαι επαγγελματιας και δεν θα τα παραγγελνες στον τζαμα της γειτονιας.Εγω που ενδιαφερθηκα για ενα δυμετρο τον χειμωνα με 12αρι γυαλι το βρηκα 500 ευρο.και δεν νομιζω εσυ με τετοια τεχνογνωσια να αφηνες αλλον να στα κολλησει. ![]() Και δευτερον ειναι,το σιδερο με οτι και να το βαψεις,ακομα και με καραβισια χρωματα ,παντα θα θελει να το συντηρεις,ασχετα αν δεν εχει επαφη αμεση.Αν θελεις ξανασκεψου αυτο που σου ειπα,γιατι σε μερικα χρονια θα με θυμηθεις |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα δεν ειμαι επαγγελματιας, ηχοληπτης ειμαι
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο για το κοστος θα σου απαντησω αυριο.20αρις πατος ειναι υπερβολη. Η τεχνη ειναι τεχνη και δεν ειναι μονο δημιουργια,φαντασια ταλεντο,απο καπου την μαθαινουμε.Και εσυ εχεις μαθει πολλα και σωστα πραγματα.Αλλα κανεις μας δεν τα ξερει ολα. Καλη συνεχεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το ξυλινο ενυδρειο, δεν μοιαζει με κανενα ξυλινο απο οσα εχω δει!!
Και πιστεψε με...το εχω ψαξει εξονυχιστικα!! Ειμαι παρα μα παρα πολυ περιεργος για την τελικη κατασκευη και φυσικα να το δω επιτελους γεματο! Εχω κομπλαρει και φαντασου ξερω και 5 πραγματα για τα ξυλινα! Οσο περνει μορφη τοσο μπερδευομαι! ![]() Δεν μπορω να καταλαβω και πολλα απο τις φωτοζ και δεν ξερω ουτε τι ερωτησεις να σου κανω!!! ![]() Ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα μα ολα παραπανω απο καλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα φιλε μου,σου ειχα υποσχεθει οτι θα σου δωσω τιμες για τα γυαλια σημερα.Η τιμες χονδρικης ειναι οι κατωθι
Παντα μιλαμε για τετραγωνικο μετρο,και ροντε αν θελεις σε τρεχον μετρο. 12 αρι 40,80 ευρο και ροντε 3,10 15αρι 66,00 >> και ροντε 4,20 20αρι 78,00 >> και ροντε 5,40 Οπως βλεπεις και ετσι οπως το λες να το εφτιαχνες ,δηλ με 20αρι πατο.το πολυ θα σου πηγενε 650 ευρο. Ειμαι καινουργιος στο φορουμ ,και δεν ξερω αν επιτρεπετε να πω για το καταστημα,αλλα αμα θελεις στειλεμου ΠΜ να στο πω. Σου ευχομαι ολψυχα να φτιαξεις ενα σωστο ,στιβαρο ενυδρειο. Θα σε παρακολουθω με μεγαλο ενδιαφερον Καλη επιτυχια |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
κατασκευη ενυδρειου | scooby14 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 14-10-10 14:59 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |