|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μάνθο καλησπέρα
κατ'αρχάς θα ήθελα να σε ευχαριστ΄΄ησω όπως και τους άλλυς φίλους που έσπευσαν να βοηθήσουν απαντώντας στισ ερωτήσεις σου: 1. τα gurami που έχω δεν ξέρω ακριβώς τί είναι. το ένα είναι τελείως κίτρινο και το άλλο πότε πράσινο, πότε μπλέ με λευκά στίγματα που λαμπιρίζουν. επισυνάπτω φωτογραφίες 2. έχω 2 guppie αρκετά μικρά. μου είπε στο κατάστημα ό΄τι είναι ένα και ένα (θηλυκό και αρσενικό αντίστοιχα). θα πάρω άλλα δυο θηλυκά 3. platy δυστυχώς έχω μόνο ένα. δεν ξέρω αν είναι sun set ή mickey mouse (έτσι διάβασα σε ένα site στο internet) το οποίο είανι πορτοκαλί με μια παχιά άύρη γραμμή σε όλο του το μήκος 4. θα αγοράσω άλλα 3 tetra όπως και προτείνεις 5. επισυνάπτω και φωτογραφίες της χήρας που έχει μεγαλώσει αρκετά η κοιλιά της και δεν ξέρω αν είναι εγγυμονούσα ή απλώς χοντρή. Αν είναι έγγυος τί πρέπει να κάνω Κλείνοντας και πάλι θα ήθελα να σε ευχαριστήσω όπως επίσης και όλους που απάντησαν και θα απαντήσουν ![]() Γιώργος Παράθεση:
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|