|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει κανείς άποψη για τα Rasbora espei? Σκέφτομαι να βάλω 8 από αυτά μαζί με ένα ζευγαράκι απιστο τελικά. Τα λίτρα μου θα τα φιλοξενήσουν άνετα ή και αυτά πολλά είναι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι μπορεί να φταίει? ¶ραγε ειναι πολύ δυνατό το φως? Ή τα ενοχλεί η δυνατή σχτικά ροή? Μετρήσεις κάνω συνεχώς καιδε φαίνεται κάτι ανησυχητικό. Έχω λοιπόν, 0 αμμωνία, 0 νιτρώδη και 10 νιτρικά. Αυτό σημαίνει ότι το ενυδρείο μου είναι στρωμένο. Οι παράμετροι του νερού μου είναι 7-8 GH, 5-6 KH και 6.5-6.8 pH, θερμοκρασία 26 βαθμοί. Τι να κάνω ? Λέτε να θέλουν ακόμα χρόνο για να προσαρμοστούνε? |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τα έβγαλα όλα κι έχω ενα ζευγάρι ραμιρέζι! Το οποιο μόλις γέννησε. Μιας και έσβησαν τα φώτα έβαλα ενα φακό ποδηλάτου να φωτίζει το σημείο. Ελπίζω να αντεξει μέχρι ο πρωί.
Το πρόβλημα ειναι οτι αυριο φευγω για ταξίδι και θα τα προσέχει το έτερον ήμισυ. Έχει ιδέα απο ενυδρειο και δε την φοβάμαι. Ωστόσο τι είδους τροφή θα μπορούσα να δωσω γρήγορα και χωρίς κόπο αν υπάρχει εκκολαψη? Χρόνο για καλλιέργειες δεν έχω. Υπάρχει τίποτα εμπορικό έτοιμο? Πολύ θα ήθελα να ασχοληθω και να τα παρακολουθήσω αλλά δυστυχώς είναι αδύνατον... Ο ραμιρέζος δε το κουνάει ρούπι!!! ΝΑ και η φωτο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Γιωργο!
![]() για κανε καμια αναζητηση...σαν να θυμαμαι οτι ειναι πολυ μικρος ο γονος των ραμ και θελει ινφουσορια στην αρχη.. αν ειναι ετσι υπαρχει ενα προιον νομιζω της hobby το protogen... ------------------------------- να το http://www.aquaristikshop.com/e_Prod...ulat-20-ml.htm (μηπως να το εβρισκες εκει να το εστελνες και σε μας?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναγεννησαμε!!! Για να δούμε αυτη τη φορά που κολλάει το πράμα!!! Προς το παρον αλλαζουν συχνα θεσεις και η θηλυκια ειναι σα να κανει ρευμα στα αυγα της με την ουρά. Ειναι νορμάλ συμοεριφορα αυτη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι νορμαλ.
Τα αεριζει να μη φουγκιασουν. Οσα αυγα γινουν ασπρα, ειναι ή αγονιμοποιητα ή φουγκιασαν. Τοτε τα πετανε
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|