|
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει η κεφαλή να είναι κάτω απο το επίπεδο του νερόυ, γιατί το εξ. φιλτρο είναι σχεδιασμένο να σπρωχνει το νερό, και όχι να το ρουφάει.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Αρα? μονο λύση με αντλία μέσα ή εσωτερικό φίλτρο.. Σωστα? Ποιο εσωτερικό φίλτρο μου προτείνεις γιαυτο???? ![]() Χιλια thanks και παλιιι!! ![]() * Μηπως να βάλω 2 φίλτρα? αλλα μετά το κόστος νομίζω οτι ανεβαίνει όσο να γίνει κατασκευη... που θα ειναι σαφέστατα σωστοτερη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το 2213 έχει υψος περίπου 35.
Αλλα και πάλι, δεν διαβάζεις τι σου γράφω. ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ Ψ¶ΡΙ ΕΧΕΙ 2 ΕΥΡΩ ΠΑΕΙ 200... Σιγά μην έχει 2 όμως. Κανενα ταληρο θα εχει στανταρ... Σε ρώτησα για τις κόντρες, δεν πήρα απαντηση. Τι να σου προτείνω πια....
|
|||
|
|||
![]()
Ναι εχεις δικιο.. εχω πνηγει κυριολεκτικα..
Οι κοντρες θα με ενοχλουσαν μονο απο την πλευρα που θα καθομαι (απο τη μια απο τις 4 δηλαδη, καθως και αν ηταν στη μεση οπως ειναι στα αγοραστα ενυδρεια... Αυτό ![]() Οσο για την τιμη ναι... ειναι πανακριβα αλλα... 100 στην αρχη.. τα εχω βρει 3 ευρω το ενα περιπου απο κατασκευαστη ενυδρειου εδω. βεβαια δε ξερω αν θα μου τα δωσει τοσο αν δε παρω το ενυδρειο απο αυτον.. αλλα καποιο τροπο θα βρω ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου........ | aristomenis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 21-07-12 13:31 |
Κατασκευή ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 03-06-10 20:11 |
Κατασκευή Ενυδρείου | theodoros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 59 | 15-05-10 14:53 |
Κατασκευή ενυδρείου | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-09-04 13:26 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |