|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως ειναι σχεδον απιθανο να πετυχεις αναπαραγωγη με αλλα, επικινδυνα για το γονο ψαρια στο ιδιο ενυδρειο. Στην περιπτωση σου απειλη αποτελουν και τα νεον εκτος του πλατυ. Αν σε ενδιαφερει το ολο εγχειρημα, θα πρεπει να απομακρυνεις τα υπολοιπα ψαρια και να προτιμησεις αλλα που δεν εποτελουν απειλη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προς το παρόν δεν καίγομαι να κάνω αναπαραγωγή, τώρα αν ξαναπροκύψει και καταφέρει να ζήσει έστω και ένα θα είμαι πανευτυχής και εννοείται πως θα έχουν την κατάλληλη φροντίδα... |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σε όλους, τα ramirezi μου γέννησαν ΞΑΝΑ!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο και παλι.
Αστα να κανουν τη δουλιτσα τους. \
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ, τώρα δεν υπάρχει το platy μέσα...
Να ρωτήσω, να αφήσω ένα φως στο δωμάτιο το βράδυ; όπως είπε ο bokostas;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενα σποτακι με λαμπα οικονομιας κοντα στο ενυδρειο φτανει ως moonlight.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Κάτι θα ψάξω... |
|
||||
|
||||
![]()
καλα δεν φανταζεσαι ποσο ζηλευω..τα σκαλαρακια μου δεν ειχαν ουτε μια γεννα
![]() ![]() ![]() να σου ζησουν!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απ'ότι ξέρω παίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mikrogeophagus ramirezi ερωτηση. | 6981giwrgos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 23 | 02-10-10 15:46 |
Γέννα Mikrogeophagus Ramirezi! | xontros | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 36 | 08-11-08 03:32 |
Mikrogeophagus Ramirezi με τι? | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 31-10-08 16:31 |
Mikrogeophagus ramirezi | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 13-12-05 23:00 |