|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ξερω οτι τα ψαρια ειναι παρα πολλα.το λαθοσ το αρχαριου.
|
|
||||
|
||||
![]()
οντος ειναι αρκετα για τα λυτρα αυτα.,..
|
|
|||
|
|||
![]()
φωτογραφιεσ απο το ενυδρειο μου
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς τον Τάσο, χρόνια πολλά για χθες και καλώς ήρθες στην παρέα των "επαγγελματιών καλλιτεχνών φωτογράφων" της Θεσσαλονίκης
![]() οι φωτός σου πλησιάζουν τα χάλια που έχουν οι δικές μου και αυτές του QS-Plan... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχεισ δικιο φιλε μου ποια χαλια δεν θα μπορουσαν να βγουν.εγω λεω να κανουμε και κανενα διαγωνισμο μεσα στο 2011 για την πιο χαλια φωτογραφια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε βαλε την μηχανη πανω σε κατι σταθερο και ξανα τραβα |
|
|||
|
|||
![]()
φωτογραφιεσ απο το ενυδρειο μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα.Τασο ωραιο το ενυδρειο σου.Αυτο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι το ph.Τα ψαρακια σου θελουν χαμηλοτερο ph.To οτι ειναι πολλα το γνωριζεις ηδη.Στην θεση σου θα εβγαζα και τα marimo balls(οι μπαλες αλγης που εχεις),γιατι οσο ωραιες ειναι,αλλο τοσο επικινδυνες ειναι για να εμφανισει το ενυδρειο σου την πιο δυσκολη αλγη.Την Cladophora algae .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TO ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | nikosn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 10-12-11 17:55 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |