|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να ανεβασεις την σκληρότητα, πήγαινε σε καμία μάντρα
Με οικοδομικά υλικά και πάρε φεγγεροπετρα (moonlihght stone) Μπορει να στην δώσουν σε νταμάρια αλλα ΕΣΥ σπαστην αλλα προσπάθησε να την τροχησεις στερα για μην τραυματιστούν να ψαρια. Αυτο έκανα και γω με τα Ζωοτοκα μου. Η σκηροτητα Δεν προκηται να σου πέσει ποτέ καιθαειναι σε επίπεδο μεταξύ 15-18. Μπορει να βρεις κ σε πετσοπ αλλα Είναι πολυ πιο ακριβη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν και τα αγγλικά μου δεν είναι εξαιρετικά, πιστεύω πως τα κατάλαβα. Πάντως όσον αφορά το CO2, εάν βάλω αυτήν την φεγγαρόπετρα μπορώ να το αφήσω? Γιατί θέλω να δω τι διαφορά θα κάνει στα φυτά. Εύκολα έχω, αλλά για να μαθαίνω με την παρατήρηση. |
|
||||
|
||||
![]()
αν οι σκληροτητες κατεβαινουν απο τα σαλιγκαρια (οπου συνηθως κατεβαινουν με γρηγορο ρυθμο), τοτε οι πετρες δεν θα σου κανουν τιποτα. θελεις προσθηκη ''ζουμιων''. εγω βαζω σοδα για κh και kent marine ca για gh.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσθεσα λίγο ακόμα αλάτι, και απομάκρυνα το co2, το πέρασα σε άλλο ενυδρείο που θέλω χαμηλό ph και σκληρότητα, με νέον, καρδηνάλιους, ροδόστομους κλπ.
Έκανα και νέο τεστ μετά την απομάκρυνση του co2 και την προσθήκη κι άλλου αλατιού και βγήκε το GH =6... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|