|
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο γι' αυτό ρώτησα, για να τους ακούσω, απλά δεν είμαι σίγουρος αν ο δικός μου βράχος αρκεί για το φιλτράρισμα.
Τον πήρα "έτοιμο" και δεν μου φαίνεται ολοζώντανος, κάποια κομμάτια δεν έχουν καν κοραλίνη. ![]() Σήμερα έβγαλα τα σφουγγάρια και το μισό σιποράξ, θα το παρακολουθήσω για καμιά 10αριά μέρες με μετρήσεις κι αν δεν παρουσιάσει πρόβλημα, θα βγάλω και το υπόλοιπο βιολογικό και θα αφήσω όλη τη δουλειά στον βράχο. Πάνο και Κώστα τη βότκα τη φοβάμαι ακόμα, θα το επιχειρήσω μόνο αν δεν καταφέρω τίποτε με τους άλλους τρόπους, Κώστα ευχαριστώ για το λινκ, τα λέει τόσο αναλυτικά που δύσκολα να κάνω λάθος. Γιάννη έλα και σήμερα για καφέ, να χαζέψεις και τα φυτεμένα μου και να πάρεις ιδέες και γι' άλλα φυτά, εκτός από marsilea. ![]() Λεωνίδα ευχαριστώ πολύ, 2ο δύσκολα, μεγαλύτερο ίσως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστή η προσθήκη βότκας θα είναι το ύστατο μέσο για τα νιτρικά σου, αν αποφασίσεις να την χρησιμοποιήσεις πές μου καθώς την χρησιμοποιούσα για περίπου 1 χρόνο με καλά αποτελέσματα και χωρίς πρόβλημα.Δεν παυει όμως να είναι ένας τρόπος μη φυσικός!
1. Πέτα σταδιακά το σιποράξ. 2. Αν κρατήσεις σφουγγάρια κτλ τότε κάθε εβδομάδα πολύ καλό πλύσιμο, είναι πηγή Νο3. 3. Μετρήσεις για να παρατηρήσουμε την πρόοδο!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι τρελα μας πουλας ρε Κωστα...εδω η κοπελα σε λιγο θα αρχησει να μιλαει με τα ψαρια τοσα ενυδρεια που εχει γυρω της και θα κολησει στο ενα ακομα...
![]() ![]() ![]() Παντος πολυ ομορφο το ενυδρειο σου,τελικα το χεις!!!
|
||||
|
||||
![]()
κωστα ενα ακομα ενυδρειο = μετακομιση μην το ξεχνας :ρ
|
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ κι αφού σας άρεσε, να και μερικές ακόμη φωτό.
Τα βιολογικά υλικά (σφουγγάρια και σιποράξ) άρχισα να τα βγάζω σταδιακά και την βότκα την αφήνω για την ώρα, ίσως αργότερα (αν χρειαστεί). |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις εναν πολυ καλο λογο να παρατησεις το γλυκο απο οτι βλεπω...εχεις φτιαξει ενα κουκλι!!
Μπραβο για τον κοπο αλλα και τις ωραιοτατες φωτοζ! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η πρώτη απόπειρα! | xrusec13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 11-07-11 18:31 |
Απόπειρα για Ταγκανίκα... μέρος 3ο | QS-Plan | Tanganyika | 14 | 19-02-11 20:46 |
Απόπειρα για ταγκανικα... συνέχεια | QS-Plan | Tanganyika | 15 | 08-02-11 12:19 |
Απόπειρα για ταγκανικα... | QS-Plan | Tanganyika | 6 | 27-12-10 21:54 |
Πάμε για τ' αλάτια.. Πρώτο στάδιο ξεκίνησε | Alex_Salonica | Reef | 3 | 01-07-09 21:20 |