|
#1
|
||||
|
||||
![]()
στο "συσωλην" δεν ανεβαζω...
![]() ------------------------------------------------------------------------------------------ voila! (δε μπορειτε να πειτε...1 και 24..ξεπερασα τον εαυτο μου.. ![]() ![]() υ.γ. φαινεται και η τριχοτομημενη ανεμωνη.
__________________
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 21-04-11 στις 14:55 |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι βλεπω ενα ματσο χαλια
![]() ![]() ![]() Κινηση λες και εχεις κιχλιδες malawi χρωματα λες και εχει κιχλιδες malawi πουφ σιγα ![]() ![]() Το μονο που βλεπω καλο ειναι ''καποια γνωστα κομματια'' βραχου ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
Malawi biotope..... |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Εχει δικιο ο octania.....Δεν ειναι παρά ενα ενυδρειο mbuna με extra.......αλάτι....
![]() ![]() Πανο πολύ ομορφα τα ψαρακια.....!! |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Τέλειο, βρε συ, τα βιντεάκια τα γυρνάς σε fast forward, ή είναι τόσο ζωηρά και κινητικά τα ψάρια σου??
![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
χαχα....τοσο ζωηρα ειναι!
![]()
__________________
|
#6
|
|||
|
|||
![]()
πανο αν και στενοχωρηθηκα με την αλλαγη που εκανες,
![]() ![]() για δωσε λιγες πληροφοριες για την πακιστανα, ποσο καιρο την εχεις, αν και τι τρωει, κατα την αποψη μου απο τις πιο ομορφες πεταλουδες.. |
#7
|
||||
|
||||
![]()
αχ!!! πονεμενη ιστορια η πακιστανα.
εκπληκτικο ψαρι. την εφερε ο πετσοπας....και την ειχε στο ενυδρειο του κανα μηνα...οποτε πηγαινα κολλουσα..ελεγα να κανω την κινηση..αλλα σκεφτομουν.."τι θελεις να μπλεξεις?" απο την αλλη το ψαρι δεν ειχε μελλον ετσι κι αλλιως γιατι δεν ασχολουνταν να τη δελεασει να φαει...ουτε ειχε βραχο στο ενυδρειο που την κρατα ωστε να τσιμπολογησει το οτιδηποτε. ετσι ειπα να την παρω και αν πεθανει ας πεθανει σε μενα... ![]() καθημερινα ριχνω γαριδα και κατεψυγμενες και φυλλαρακι. δεν εχει συγκινηθει με τιποτα ιδιαιτερα....εφαγε τα τελευταια μανιταρια που ειχα στο ενυδρειο μου....καθαρισε κανα 2 απταισιες που υπηρχαν...και ψαχνει οπως και τα αγγελοψαρα συνεχως και τσιμπολογα στο βραχο. παιρνει φυλλαρακι στο στομα (εμποτισμενο ενιοτε με garlic guard και ενιοτε με entice) αλλα το φτυνει....δε ξερω κατα ποσο αποσπα λιγη τροφη ετσι...η αν τα 40 κιλα βραχου θα μπορεσουν να τη συντηρησουν με την οποια μορφη ζωης μπορουν να της προσφερουν. παντως δεν εχει αδυνατισει...και η κοιλια της δεν ειναι ρουφηγμενη εδω και κανα μηνα που την εχω. πεταλουδες που βρηκα να τρωνε σε συγχομπιστες...κολλησαμε στην αποστολη...οποτε μιας και κατεληξα σε αυτη...δε θα βαλω αλλη μηπως και συντηρηθει αν δεν εχει ανταγωνισμο στην "οποια" τροφη. ευελπιστω. α! ειπα και του πετσοπα να μη ξαναφερει τετοια ψαρια...γιατι δε μπορει να τα πουλησει (την ειχε κανα μηνα και αυτος) και γιατι δε θα ξανα κανω το πειραμα....αν δε καταφερω αυτη να φαει...δε θα προσπαθησω με αλλη. ουτε ειχα σκοπο να παραγγειλω καποιο τετοιο ψαρι. μονο να αγορασω καποιο που διαπιστωμενα τρωει. εφοσον ομως την ειχε...κι αφου δεν ασχολουνταν μαζι της..ειπα να δοκιμασω την τυχη μου (της).
__________________
|
#8
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
__________________
Οκτάνα θα πει αληθινή ελευθερία και όχι εκείνη η φοβερά ειρωνεία, να λέγεται ελευθερία ό,τι χωρεί ή ό,τι εναπομένει στα ελάχιστα περιθώρια που αφήνουν στους ανθρώπους οι απάνθρωποι νόμοι των περιδεών και των τυφλών ή ηλιθίων. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Reef vs Fish Only | niar71 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 13-11-10 19:58 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
mini reef ή fish only ??? | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 09-12-05 08:55 |