|
|
||||
|
||||
![]()
θα κανω καποιες αλλαγες ακομα στις πετρες κυρίως...... Τα ειδη που θα φιλοξενηθουν ειναι τα εξης :
1) Ν. similis(βυθος) 2) N. stappersii(βυθος) 3) Altolamprologus calvus (Black) (Μεση) 4) Cyprichromis leptosoma tricolor(πανω) και εδω 5) Neolamprologus leleupi (Yellow)(Μεση) ........ ε αυτά.... |
|
||||
|
||||
![]()
εισαι τρελος το φοντο τα σπαει τι ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
αλγη....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και φυσικα μαυρο χαρτονι.......
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία θα μας εκουζουλάνεις
![]() ![]() Εμένα δεν μ' ενοχλεί το στήσιμο της πέτρας αφού είναι λειτουργικό για τις ανάγκες των πετρόψαρων, αν και θα χώριζα τις πέτρες σε δύο όγκους και θα έβαζα μερικές μεγάλες πλακέ όρθιες πέτρες (σχιστόλιθο?) για τα Cyprichromis και περισσότερα φυτά ![]() Περιμένω με το καλό να το δω τελειωμένο. |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ συμφωνώ για τις πέτρες, πολύ στημένες είναι. βγάλ' τες και ξαναρίξ' τες μέσα σα να άδειασαν από φορτηγό, θα δείξουν πιο φυσικές και κρυψώνες θα δημιουργηθούν άπειρες (ρίξε μια ματιά στο δικό μου χε χε χε)
ωραίος φιλαράκι, καλή συνέχεια |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου φίλε Ηλία.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε καμμιά κοντινή βρε φωτογράφε, ούτε με τα πρεσβυωπίας δεν τα βλέπω τα ψάρια
![]() Cyprichromis βρήκες? |
|
||||
|
||||
![]()
ωχ....τωρα την φυλαξα την μηχανη.......
Τα λελεουπι εχουν μεγαλωσει αρκετα καθως και τα 2 στραπερσακια...... Τα similis πανε μια χαρα, εχω πολλα μικρα, αν και εχουν πολυ καιρο να γεννησουν. Τα αλτο δυστυχως ειναι white & black......δεν ειναι ολα black...... Περιμενω αυτη την βδομαδα και αλλα στραπερσι απο τον Μανθο.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Να πω την αληθεια παρολο που βρηκα οι τιμες ηταν ψιλοφωτια...... Κατσε να αποστησω τα υπολοιπα ενυδρεια και βλεπουμε αργοτερα.......
------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 22-05-11 στις 19:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
180 λιτρα μαλαουι-τανγκανικα. | Πάνος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 39 | 06-07-10 14:36 |
Αντιο Τανγκανικα | Filotas | Tanganyika | 30 | 08-09-09 21:21 |
Αφρικανικες Κιχλιδες των λιμνων Μαλαουι-Τανγκανικα. | kyriakos giorgas | Malawi | 4 | 14-05-09 22:53 |
Αλατι σε ενυδρειο με Τανγκανικα | panos73 | Tanganyika | 1 | 07-11-06 10:21 |