|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το κοστος του δεν νομιζω οτι θα ξεπερναει τα 20¤
σημερα ηρθε ο κουμπαρος μας σπιτι ο οποιος ειναι θερμουδραυλικος και μου επιβεβεωσε την στεγανοτητα ισως να μου βγει και τζαμπα και να μου το ετοιμασει αν του το ζητησω και το μονο που θα εχω να κανω ειναι οι τρυπες για τους σωλημες εισοδου/εξοδου που ειναι το ευκολο κοματι γιατι να μην λειτουργισει και γιατι δεν θα ειναι ευχρηστο ρε bokosta?? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και το κόστος πώς το βγάζεις 20 ευρώ?? Μόνο η αντλία, τα βανάκια, τα λάστιχα, οι σωλήνες εισαγωγής/εξαγωγής (spraybar κλπ), το βαρέλι, τάπιασες τα 40 του Κινέζου. |
|
||||
|
||||
![]()
η στεγανοποιηση δεν ειναι θεμα πλεον αφου επιβεβεωθηκε
η πιεση επισης δεν ειναι θεμα οταν αυτοι οι σωληνες αντεχουν 6bar η προσβαση δεν μπορω να καταλαβω γιατι απασχολει τοσο που και δυσκολη να ειναι δεν ειναι και μεγαλο ζητημα αφου θα ανοιγει 2-3 φορες τον χρονο(δεν νομιζω οτι χρειαζεται παραπανω) το κοστος ακομα και τα 40¤ να φτασει που δεν νομιζω δεν ειναι πολλα για ενα φιλτρο χωρητικοτητας 6-7 λιτρων |
|
||||
|
||||
![]()
Και σε αυτό το μέγεθος, όντως ίσως δεν συμφέρει. Εγώ ομως, που θέλω φιλτρο για την χελώνα μου π.χ., με συμφερει χιλιες φορες να παρω ενα βαρελι 10-15 λίτρων. Φιλτρο αντιστοιχης χωρητικότητας, στο εμπόριο κοστίζει τουλάχιστον 250-300¤ (αν υπαρχει καν).
|
||||
|
||||
![]()
Αφηστε ρε τον ανθρωπο ησυχο να πειραματιστει, απο την τσεπη σας θα τα βαλετε?!
![]() Προχωρα φιλαρακι, αλλα προσεξε κατι: Η στεγανωτητα των σωληνωσεων ειναι αμφισβητητη. Το προβλημα θα ειναι στα ακρα του φιλτρου η μονο στο ενα ακρο αν εχει βιδωτο καπακι και το μονωνει λαστιχο τυπου -Ο- ring. Αν το κλεισεις κολλωντας το θα ειναι ετσι για παντα, θα ριξεις τα υλικα μεσα απο την υποδοχη της σωληνας και δεν θα ξαναβαλεις χερι ποτε μεσα! ![]() Οποτε πρεπει να βρεις καλητερο τροπο που να σου επιτρεπει προσβαση και αυτος ειναι μονο με κουμπωμα η βιδωμα. Δουλευω και εγω ενα παρομοιο προτζεκτ αυτον τον καιρο και ειναι το μονο σημειο που με πεδευει (+ οτι εχω ολες τις αντλιες καπαρωμενες ![]() Αν τα καταφερω θα ειναι το μεγαλητερο εξωτερικο φιλτρο πιεσεως ever... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τα ακρα του αν οχι και τα δυο το ενα τουλαχιστον θα ειναι βιδωτο ωστε οποτε θελεις να μπορεις να το ανοιγεις εσυ τι προσπαθεις να φτιαξεις?πες τιποτα μηπως και παρουμε καμια ιδεα ------------------------- Παράθεση:
ενα εξωτερικο με καδο 7-8 λιτρων ειναι απο 100¤ και πανω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman88 : 21-04-11 στις 10:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι το δυσκολο της υποθεσης, να κρατησει την μονωση το βιδωτο καπακι χωρις να πεταξει νερα!
Βρηκα μια φωτο που την ειχα κρατημενη αρχειο. Δεν θυμαμαι καν απο που ειναι, παντως νομιζω πως αυτο θελεις να κανεις...* Εγω προσπαθω να φτιαξω ενα φιλτρο με ενα 40λιτρο βαρελι και αντλια πανω απο 5.000l/h... ![]() Ακριβως οπως ειναι το eheim 2260 εξωτερικα και λειτουργικα, αλλα σε μεγαλητερη κλιμακα, αφου δεν το κανει η eheim θα το κανουμε εμεις! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κώστα, αυτό το φίλτρο, το λειτουργείς εσύ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy εξωτερικό φίλτρο... | theodoros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-04-10 14:24 |
Φίλτρο εξωτερικό | aggelospap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 22-12-09 18:15 |
DIY εξωτερικό φίλτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 124 | 23-06-06 23:06 |
DIY Εξωτερικό Φίλτρο | mikeaegina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-11-05 17:58 |
Εξωτερικό Φίλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 01-03-05 14:54 |