|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λαθος κατηγορια..!! στο παντος επιστητου επρεπε να το βαλεις..
τεσπα.. το μεγαλυτερο δικο μου ειναι οτι γραφτηκα εδω στο γαβ..>>!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λαζαρε σου ευχομαι στα ενυδρειακα σου χρονια, να αντιμετωπιζεις μονο τετοια προβληματα!!...
![]() Αχιλλεα ξαναδιαβασε τον τιτλο και μετα ξαναδιαβασε τι μπαινει στην κατηγορια επι παντως! ![]() Τι να πρωτοθυμηθω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα το βαζα στο επι παντος...αλλα απο την αλλη σκεφτηκα πως οταν γραφουμε για τα λαθη μας ειναι σαν να λεμε σε καποιον μην τα κανεις..εχουν συμβουλευτικο χαρακτηρα δηλαδη..οποτε το χωσα στο νημα για τους αρχαριους στα γενικα...ισως λαθος...
αλλο λαθος εβαλα 2 γκαπυ σε κυβο 30λιτρο...σαν να βαζεις τον μπολτον σε φαση σπριντ στην τουαλετα κι αλλο λαθος εμπιστευτηκα πολυ τα ετοιμα βακτηριδια( τα οποια λογικα βοηθανε)αλλα εχω τις αμφιβολιες μου αν το κανουν στο χρονο που λενε επομενη γκαφα τοποθετησα φυτα πολλα και γρηγορα... που εβαλα γρηγορα τα ξυλα και χρωματισα ολο το νερο ειναι αργα ή μονο εγω κανω γκαφες? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο πρώτο ενυδρείο που πήρα, ενα 40λιτρο ήταν να βάλω μέσα 2 πανγκάσιους με 3 rainbow sharks ! εννοείτε όλα μαζί εννοείτε την πρώτη μέρα!
|
|
||||
|
||||
![]()
H μεγαλη μου γκαφα ηταν να αποφασισω να εξιχνιάσω γιατι απεδήμησεν εις Κυριον το χρυσοψαρο της γυναικας μου στη γυαλα, ετσι ωστε να μη αποδημησει και το ετερον χρυσοψαρο της.
Εμπλεξα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θες να πεις πως έτσι ξεκίνησαν όλα;
|
|
||||
|
||||
![]()
H μεγαλυτερη γκαφα που εκανα(φανταζομαι και παρα πολλοι εδω μεσα),ηταν οταν αρχαριος,πριν 8-9 χρονια,ειχα γεμισει το 120 λιτρο με 30+ ψαρια(γκαπυ-πλατυ-ξιφοφορους και μελανοτενιες)και γινοταν πανικος και κυνηγι....Α και καμια φορα ξεχνιομουν και επλενα τα υλικα του φιλτρου με νερο βρυσης,μεχρι να λαμψουν....Ευτυχως για μενα και τα ψαρακια,μεγαλωσα και εμαθα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεγαλυτερη λαμπα | tass | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-10-09 00:03 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
μπορω να βαλω μεγαλυτερη UV ? | grigoris | Δίσκοι | 2 | 09-04-08 22:23 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |
Ποιος την εχει μεγαλυτερη ...? (δεξαμενη εννοω) | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-03-05 02:25 |