|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν υποθεσω οτι "σχεδον" βλεπω στο ποστ 8, στην 2η και 3η φωτο καποια "αδιορατα" σημαδακια που θα μπορουσαν να παραπεμψουν σε αμανο....στην 1η και 4η φωτο...που ειναι οι κουκιδες-γραμμες των αμανο??
και οσες αμανο εχω δει ολες κανουν σκουροπρασινη "σελα".....στην 4η ειναι κατακιτρινη..... Αλεξανδρε δωσε λιγο φως...γιατι αν ειναι αμανο αυτες...θα πρεπει να παω αγορασω ξανα για να τις παρατηρησω απο την αρχη...και να τις μαθω.
|
||||
|
||||
![]()
Φίλος από Ρόδο μου είχε πει ότι υπάρχει μια τοπική γαρίδα γλυκού νερού στο νησί... δεν την ξέρω... υπάρχει όμως περίπτωση να είναι αυτή?
Για δέστε λίγο και Atyaephyra desmarestii Caridina nilotica
|
|||
|
|||
![]()
Αμανο ειναι. Ισως να εμφανιστουν οι κηλιδες και τα σημαδια στο μελλον, ισως και οχι. Οι γαριδες αυτες εχουν μια πολυ μεγαλη κατανομη στην ΝΑ Ασια και προφανως υπαρχουν πολλες μορφες. Αυτες που φτανουν στα μαγαζια εχουν πιαστει κατα 99% στο hong kong. Οι δικες σου ισως ειναι απο αλλη περιοχη οπου απλα ονομαζονται algae shrimps. Εχω ξαναδει παρομοιες αμανο αλλα δεν μπορω να βρω το λινκ αυτη τη στιγμη.
Δειτε κι αυτο..http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E1%EC%E1%ED%EF |
|
||||
|
||||
![]()
παω να αγορασω αμανο....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στην ρόδο οι γαρίδες που έχει στα ποτάμια είναι http://www.shrimpnow.com/content.php...es-antennarius , λογικά αμάνο είναι θα δείξουν με τον καιρό...
|
|
||||
|
||||
![]()
Είχα βρεί το κέλυφος απο την μία , και λέω πάει την φάγανε... γιατι δεν την έβλεπα . Σημερα όμως την βρήκα , να ρωτήσω μόνο το πίσω μέρος αλλαζοουν η και το κεφάλι ? γιατί σαν να είδα 2 διαοφορετικά! παντως είναι αμανο τους έφυγε το μπλε χρώμα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Oλο το σωμα αλαζει κελυφος αλλα μπορει να το βρεις σε κομματια μεσα στο νερο!
|
||||
|
||||
![]()
το κελυφος αλλαζει ολο. απλα εσπασε στη μεση γιαυτο βλεπεις 2.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |