|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρειάζεται ειδική λάμπα???
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το μόνο που χρειάζεται η ανούμπια είναι να την ξεχάσεις! Μια λογική φωτοπερίοδο μόνο. Να σου πω μια εμπειρία μου με anubia nana "gold". Την είχα κάψει τελείως από αμμωνία, από βλακεία μου. Τελείως όμως λέμε, ούτε φύλλο πάνω της και το μεγαλύτερο μέρος του ριζώματος καφέ. Την έβαλα μαζί με την πέτρα σε ένα ενυδρείο με guppy, 80L με 15W φωτισμό για 9 ώρες, ως ξεγραμμένη. Αν τη δεις τώρα δεν θα το πιστεύεις ότι είναι το ίδιο φυτό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω το δικο μου το εχω γεμισει με Anubias ολων των ειδων και το μονο που ριχνω ειναι μιση δοση Seachem Excel καθε 2 ημερες & ελαχιστο Seachem Flourish μια φορα την εβδομαδα.
Αναπτυσονται συνεχως χωρις κανενα προβλημα και ανθιζουν συνεχεια.!! Τωρα οσο αφορα μια-δυο ανουμπιες, νομιζω πως δεν χρειαζονται τιποτα αλλο εκτος τακτικες αλλαγες νερου και φως. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια να ρωτησω κατι. Η ανουμπια τα φυλλα τις οταν τι φυτεψα ηταν απλωμενα οπως θα δειτε και στην φωτογραφια,τωρα μετα απο 2 εβδομαδες τα φυλλα εχουν κανει συγκλιση προς τα επανω!!! υπ οψην δεν εχουν ξεραθει και ειναι πρασινα!! Τι συμβαινει αραγε;;;;;;
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tribolonotus gracilis . | Σπύρος Μ | ¶λλα ζώα | 0 | 14-03-11 00:44 |
Φύτεμα Egeria densa | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 28 | 17-01-07 01:43 |
Φύτεμα Ανούμπιας | nikman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-10-06 20:11 |
Φύτεμα hornwort | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-09-04 20:20 |
Φύτεμα + Φως + Ανάπτυξη | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-12-02 19:22 |