|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως Καλιμανης δεν ειναι αυτο ειναι σιγουρο, δεν σου ειπε αυτος που σου τις πουλησε η εδωσε περι τινος προκειτε. Παντως πρεπει να ηρεμησουν για να μπορεσης να δεις τα χρωματα τους, και να μας βγαλης καμμια κοντινη να τις δουμε και εμεις μην βιαζεσαι. οκ.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ήξερε, μόνο αυτες βρήκα... εβγαλα κοντινότερες να δείτε... πως να μήν ειναι στρεσαρισμένες .. ήταν σε ενυδρείο με gyppies ουτε που ξέρω πόσα ηταν και κάτω είχε μονο χαλίκι..
|
|
||||
|
||||
![]()
ammano 99%
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα.. οι αρσενικές είναι αυτές που μπλεδίζουν και είναι μικρότερες σωστά? Και για αναπαραγωγή θέλουν θαλλασινό ...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν υποθεσω οτι "σχεδον" βλεπω στο ποστ 8, στην 2η και 3η φωτο καποια "αδιορατα" σημαδακια που θα μπορουσαν να παραπεμψουν σε αμανο....στην 1η και 4η φωτο...που ειναι οι κουκιδες-γραμμες των αμανο??
και οσες αμανο εχω δει ολες κανουν σκουροπρασινη "σελα".....στην 4η ειναι κατακιτρινη..... Αλεξανδρε δωσε λιγο φως...γιατι αν ειναι αμανο αυτες...θα πρεπει να παω αγορασω ξανα για να τις παρατηρησω απο την αρχη...και να τις μαθω.
|
||||
|
||||
![]()
Φίλος από Ρόδο μου είχε πει ότι υπάρχει μια τοπική γαρίδα γλυκού νερού στο νησί... δεν την ξέρω... υπάρχει όμως περίπτωση να είναι αυτή?
Για δέστε λίγο και Atyaephyra desmarestii Caridina nilotica
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |