|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κριμα στα 350 να βαλεις γκαπυ μεχρι και δισκους μπορεις να βαλεις...
εσενα ποια ψαρια σου αρεσουν? εχεις πολλες επιλογες σε αυτα τα λιτρα |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα τα ψαράκια μου αρέσουν. Αρχικά είχα σκεφτεί να μετακομίσω το μικρό στο μεγάλο, αλλά κι εγώ φοβάμαι ότι θα το μετανοιώσω, τόσο μεγάλο ενυδρείο για πλάτυ και για γκάπυ.
Κάποτε θα κάνω ένα αλμυρό, γιατί μου αρέσουν πολύ τα κοράλια και η εικόνα τους. Αλλά αυτά για το μέλλον. Προς το παρόν θα μείνω στο γλυκό, και με ενδιαφέρουν πολύ τα φυτά. Θα ασχοληθώ πιο πολύ με τα φυτά. Έτσι στα ψαράκια δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, εάν κάποια στιγμή μπορούν να κάνουν μωράκια, θα είναι χαρά μου, αλλά όχι στον ρυθμό των γκάπυς και των πλάτυς. |
|
||||
|
||||
![]()
Για εμένα (που δεν είμαι οπαδός των Δίσκων) για ενυδρείο 350 λίτρα δυο επιλογές υπάρχουν....
¶μμο πέτρες και Malawi κιχλίδες! (αν θέλεις και ποσότητα στα ψάρια...αρα γεμάτο ενυδρείο) ή..... (που θα ήταν η δική μου επιλογή).... 2-3 μεγάλες Αμερικάνικες κιχλίδες να γουστάρεις! .....αν δεν είναι ΟΣΚΑΡ είναι απλά άλλο ένα ψάρι!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι αμερικάνικες κιχλίδες θέλουν τις ίδιες συνθήκες με τα ραμιρέζι και τα υπόλοιπα ψάρια που έχω ήδη (νεον, ροδόστομους, καρδηνάλιους κλπ)?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
350 λιτρα φυτεμενο φουλ θα θελεις παρα πολλα λεφτα... ωραια ψαρακια ειναι και τα rainbow υπαρχει και thread με αυτα στο φορουμ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι μεγάλες αμερικάνικες σε ΄κάποια φάση θα σου φάνε και τα ραμιρέζι σου!....Τα άλλα δεν το συζητώ (νέον και ροδόστομους), δεν θα προλάβεις να τα βάλεις μέσα και θα εξαφανιστούν! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με βλέπω να καταλήγω στο αρχικό σχέδιο. Γκαποπλατοενυδρείο 350 λίτρων. Θα πάρω και κάνα δυο ακόμα πλάτυ (για να εμπλουτίσω το dna, και τα χρώματα ίσως) και κάνα δυο γκάπυ ακόμα, και άστα να γεννάνε!!!
Παράλληλα, θα παίζω με τα φυτά και με τα διοξείδια κλπ. Όταν πετύχω τον τέλειο (για τα δικά μου δεδομένα) κήπο, τότε... θα εμβαθύνω στα ψάρια και στις απαιτήσεις τους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|