|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mimico,
είμαι χαρούμενος για σένα καθώς στην ηλικία σου (είμαι αρκετά μεγαλύτερός σου) δεν είχα ούτε τις γνώσεις που έχεις ούτε είχα καταφέρει να φτιάξω ένα ενυδρείο σαν το δικό σου. Είναι πολύ καλή η προσπάθειά σου, θέλεις όμως αρκετό δρόμο ακόμα για να μπορέσει κανείς να πει "πολύ ωραίο το ενυδρείο σου" και να το εννοεί. Το θετικό είναι οτι ψάχνεσαι και θα πρέπει σιγά σιγά - να μάθεις τα ονόματα των φυτών και ποια ταιριάζουν σε ενυδρεία - να μάθεις και τα ονόματα των ψαριών και ποιες είναι οι σωστές επιλογές που κάνουμε σύμφωνα με το ενυδρείο που έχουμε/θέλουμε. - τις συνθήκες που πρέπει να επικρατούν και τις μετρήσεις/συντήρηση που πρέπει να κάνεις. Στη συνέχεια και αφού πειραματιστείς αρκετά θα μπορέσεις να φτιάξεις πολύ όμορφα τοπία στα ενυδρεία σου. Το συγκεκριμένο forum έχει πάρα πολλές πληροφορίες και πολλούς που θα σου πουν τη γνώμη τους σε ότι ρωτήσεις. Επίσης, πρέπει να φτιάξεις την ορθογραφία σου, θα σε κάνει σίγουρα σοφότερο. Οι προτάσεις μου είναι φιλικές και ειλικρινείς, συνέχισε και είμαι σίγουρος οτι θα φτιάξεις όμορφα πράγματα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστο πολλη για της σιβουλες σου....ασχολουμε πανω απο 1 χρονο με τα ενυδρια....και ειμαι μια χαρα.....τα ονοματα των ψαριων μου τα ξερω ολα......για τα φυτα οχι και τοσο....γιατι τωρα αρχισα να ασχολουμε!!!!προσπαθω να τα μαθω αλλα εχω κιαλες υποχρεοσης.....δεν μπορο να ασχολουμε μονο με τα ενυδρια για να τα μαθω ολα....εχουμε καιρο μπροστα μας...σιγα σιγα.....οσο αφορα της σινθηκες και τα ψαρια το εχω ψαξει και αυτο.....αλλα απο οτι ειδα τα ψαρακια μου ειναι μια χαρα..... την ορθοργαφια μου δεν μπορο να την αλλαξω....ειναι σαν να με λες να αλλαξω τον χαρακτιρα μου... ευχαριστο παντος για τα σχολια σου!!! φιλικα μητσος!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 19-04-11 στις 11:12 |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν γράφω ότι έχει λάθος επιλογές, είναι περισσότερο γενικές κατευθύνσεις.
Αν και τώρα που το αναφέρεις κάτι είδα για χρυσόψαρα και για red cherry τα οποία δεν καταλαβαίνω ποια ακριβώς είναι...γι αυτό λέμε να χρησιμοποιούμε την Λατινική ονομασία ψαριών και φυτών... Γενικά πάντως δεν ανησυχώ για το πως θα τα παει με τα ενυδρεία.... Για την ορθογραφία ανησυχώ... Αλλά αυτό δεν είναι ούτε δική μου δουλειά, ούτε ο κατάλληλος χώρος για να συζητηθεί. Να είστε καλά και οι δυό σας. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
να και τα ψαρια δεν λεει κατι για χρυσοψαρα... ναι και εγω του λεω για ορθογραφια αλλα τιποτα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ να πώ πως δεν είναι ωραίο ενυδρείο αλλά ο ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!!! Σιγά σιγά θα το αλλάξεις απο μόνος σου και το aquascape και την ψαροσύνθεση. Μετρήσεις νερού είναι απαραίτητες για να είσαι σίγουρος οτι δέν τυραννάς τα ζωντανά που φιλοξενείς. Οπως σου είπαν και πιο πάνω ένας pleco για τα λίτρα σου είναι πολύ, σκέψου οι δύο που έχεις... Παρατηρήσεις πάντα φιλικά και για καλύτερα αποτελέσματα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το aquascape θελω να το αλλαξω οπος διποτε.....αλλα βαριεμαι ξανα την διαδικασια στροσηματος!!!μετρισης νερου κανω μονο το Ph...τα ψαρακια αυτα με αρεσουν πολλη και δεν νομιζω να τα αλλαξω για το επομενο κοντινο μελλον.....τα pleco θα τα χαρισω αν μεγαλοσουν λιγο ακομα!!! για υποστρομα λετε να ειναι καλη η μαυρη αμμος??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στυσιμο ενυδριου 350 λιτ. | κ.ω.σ.τ.α.ς. | Malawi | 26 | 04-07-10 21:10 |
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΥΔΡΙΟΥ | gkrokidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 27-01-10 22:43 |
Αγορα ενυδριου? | monomaxos_lover | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-01-07 12:11 |
Καθαρισμος Ενυδριου??? | monomaxos_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 12-01-07 08:04 |
παρουσιαση νεου ενυδριου 500λιτρων | Giwrgos23 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 27-10-06 09:31 |