|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δλδ αν εχεις 200αρη θα γινει σουπα σε 30 λεπτα αν εχεις 300αρη σε 25 λεπτα.. αν λειπεις = το ιδιο...!!! το αν εισαι εκει οκ.. αλλα δεν μπορεις να εισαι 24/24 εκει.. και δεν μπορεις να ξερεις ποτε θα κολλησει..
|
||||
|
||||
![]()
δικια μου αποψη!καθενας φυσικα μπορει να βαζει οτι θελει!απλος προσπαθω παντα να βαζω μικροτερο,οχι οτι δεν εχω θερμαντηρα λιτρα-watt το ιδιο!απλος πιστευω ειναι καλυτερα να ειναι μικροτερος...την γνωμη μου λεω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1) να ζοριζεται ο θερμοστατης και στην χειροτερη να μην φτανει 2) απο το πολυ ζορισμα να χαλασει και να κολλησει .. οποτε ποιο ευκολα να γινει σε σενα με τον μικροτερο το να κολλησει (απο το πολυ ζορισμα) παρα στον αλλον με τον μεγαλο.. φυσικα μιλαμε παντα για αξιοπιστα μοντελα...
|
||||
|
||||
![]()
5 χρονια σε κανενα ενυδρειο δεν ειχα προβλημα με τους μικροτερους θερμοστατες που εβαζα...αν εχω ποτε μετα θα αρχιζω να βαζω μεγαλυτερο...
|
|
||||
|
||||
![]()
στα 500λ εχω εναν 300w jagger και τον χειμωνα δεν δουλευε συνεχεια ειχα ακομα εναν καβατζα αλλα δεν χρειαστηκε,το βασικο για να καταληξεις ειναι τι θερμοκρασιες πιανει ο χωρος σου ,αν πεφτει πολυ η θερμοκρασια το βραδυ πηγαινε σε 1βατ/λιτρο, αν εχει καλη θερμανση ο χωρος και με πιο μικρο θεμαντηρα δεν θα εχεις προβλημα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
οκ παιδια.. εγω παντως εχω καβατζα ενα 300αρη...
![]() ![]() για το 250λιτρο μου..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θερμαντήρας | kilo_me | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-10 18:55 |
Θερμαντήρας Juwel | Κλεόβουλος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 09-12-09 20:41 |
Θερμαντήρας Juwel | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 16-10-08 19:48 |
θερμοκρασία - θερμαντήρας | Λιβέρης Σταύρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 05-05-08 10:38 |
Θερμαντήρας και εξωτερικό φίλτρο! | arxariosss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 31-08-06 23:23 |