|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτοιμοι; Αύριο στις 5 το απόγευμα στο Κεφαλάρι!
Θάνο θα βρούμε τραπέζι; ... γιορτή μέρα ...
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Lucy ok από μένα με την προυπόθεση ότι θα κανονίσω με κάποιον να με φέρει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπάχαλο γίναμε χθες!
![]() ![]() Καλό Πάσχα να ευχηθώ, και μετά - πρώτα ο Θεός - κανονίζουμε νέα συνάντηση! Εγώ πάντως έμεινα αναγκαστικά στο κεφαλάρι και "πάλευα" με μια μισοψημένη πέστροφα, θα έλεγα κάτι σαν .... λίγο μετά το σούσι. Θάνο θέλω να μου πεις για καλά μαγαζιά! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειραζη Λουση καλο Πασχα σε ολους σας θα το κανονισουμε μετα τις γιορτες μια και με τα παιδια απο θρακη δεν ξερω τι εγινε, πιστευω πως το αμεσως μετα διαστημα θα μας δωση καλες ευκαιριες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκδρομή στην Δράμα ... η επόμενη μέρα!!! | lucy | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 48 | 07-06-07 18:24 |
Συνάντηση 03/09/05 | Celda | Greek Aquarist's Boards | 5 | 26-08-05 16:56 |