|
|
||||
|
||||
![]()
αν και δυσκολα ψαρια,πιστευω οτι θατα καταφερεις φιλε πανο καλη συνεχεια
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ ομορφα.
Εφερε ενα μαγαζι στην Αλεξανδρουπολη τυχαια 4 μονο ψαρακια κ ετυχε να τα βρεις κ να τα παρεις εσυ.Αυτο θα πει τυχη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Πάνο, όμορφα ψαράκια ...
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Πάνο. Και έλεγα να μην ξαναφτιάξω αφρικάνικο και να πάω από Ασία μεριά αλλά κάτι τέτοια γίνονται και βλέπεις το απόλυτο της μαύρης ηπείρου. Πιστεύετε πως ένα χαρέμι 1αρσ με 3 ή 4 θηλ θα μπορούσαν να ζήσουν καλά σε ένα jewel rio 180? Κάνω όνειρα τώρα με Victoria κιχλίδες.
|
|
||||
|
||||
![]()
το τελευταιο ψαρακι πολυ ομορφο...!!!
|
||||
|
||||
![]()
kokbeast...πραγματικα δεν εχω εμπειρια (μονο θεωριτικες γνωσεις απο το διαβασμα) και τωρα ελπιζω να μαθω γιαυτες. σαν πρωτη εικονα ομως ειναι αρκετα "τσαμπουκαλουδες"..και δε νομιζω οτι 180 θα τις σηκωναν. ισως καποιο αλλο μικροτερο αλλα και πιο ειρηνικο ειδος Βικτωριας.
![]() Παράθεση:
![]() ![]() τα ψαρια αυτα οπως και πολλα αλλα ειναι σχετικα κοινα στο χομπυ (οχι στην Ελλαδα ομως) αλλα στη φυση ειναι τα περισσοτερα στην κοκκινη λιστα και καποια εξαφανισμενα. λεπτοι χειρισμοι κι ευαισθησια για την κατασταση της λιμνης ειναι οπλα που μπορουν να διαδωσουν τα ψαρια αυτα και στη χωρα μας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 15-04-11 στις 15:41 |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη οχι μονο τα εφερε κ ετυχε να τα παρεις εσυ,το ρισκαρες κιολας μιας κ δεν ηξερες τι ακριβως ειναι κ σου βγηκαν κιχλιδες απο τη Victoria.Ε θα τρελαθουμε...
![]() ![]() Απο τιμη πως ηταν?Τσουχτερη? Παντως τα ψαρια της Victoria ειναι πανεμορφα.Εχουν πολυ εντυπωσιακα χρωματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Απαπαπαπα εσυ παιδί μου έχεις παρει φόρα......
![]() ![]() Το να βρεις ψαρακια αυτής της λιμνης εκει πανω...... ε τι να πω.... Παλια ουτε στα ονειρα μας ! Πάντως εμαθα και εγω απο πρωτο χερι οτι ερχεται εισαγωγη καλή ..... και με τρωει ο κ@@#$ μου..... ![]() Ελπιζω βεβαια να πρυτανευσει η λογικη γιατί διαφορετικα βλέπω να βγαζω τον ατιμο τον καναπε απο το σαλονι...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλια, να βγει ο καναπες...να βγει!!
![]() μακαρι να "κατσει" η εισαγωγη...... ![]() Δημητρη...η τιμη....οσο τα mbuna της μαλαουι...(σε μενα κανει και καλυτερες τιμες.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Πανο με το καλο τα μικρα....
Μακαρι να βγαλεις γεννες και να διαδωθει το ειδος στην χωρα μας! ------------------------- Παράθεση:
Με βλεπω να ξεστηνω το Νοτιοαμερικανικο με τα σκαλαρια και να το κανω... Victoria..Secret.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://chris7-photos.blogspot.com/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris7 : 16-04-11 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lake victoria | Hary | Malawi | 12 | 23-09-08 09:59 |
malawi με victoria | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 1 | 14-07-06 13:27 |
Κιχλίδες της Victoria | stefanos.f | Victoria και υπόλοιπες μικρές λίμνες | 0 | 29-08-03 20:31 |
lake victoria cichlids | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 18:29 |