|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ Χάρη............. το είπα και πιο πάνω........ προσωπικά, ΔΙΑΦΩΝΩ με την σκέψη και μόνο διατήρησης αυτών των ψαριών σε ενυδρεία τέτοιου μεγέθους.
Αλλά δεν χρειάζεται να......... αρπαζόμαστε και από τα μούτρα............. Το ξέρεις άλλωστε ότι και εγώ του δίσκους μου τους έχω σε 550 λίτρα (έχω βέβαια και άλλο ένα 200άρι) αλλά επίσης ξέρεις ότι το καλοκαίρι έχω σκοπό να φτιάξω ένα τέρας 1600 λίτρων + sump (συνολικά περίπου 2 τόννους νερό) για να βάλω εκεί τους δίσκους μου και να τους χαζεύω. ¶ρα, αυτό που λέω απλά, είναι ότι καταθέτουμε την άποψή μας, λέμε και γιατί πιστεύουμε πως αυτό που γράφουμε είναι προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά μέχρι εκεί. Δε νομίζω ότι προσφέρουμε τίποτα με το να τα χώνουμε σε όποιον έχει διαφορετική άποψή από την δική μας και να οδηγούμαστε στο να δημιουργούμε μια σαφώς όχι ωραία ατμόσφαιρα εδώ μέσα. Για την τρέλλα μας γράφουμε ρε συ.......... όχι για να πλακωθούμε........ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δισκοι.μπορω??? | panos tsokas | Δίσκοι | 9 | 26-02-11 13:01 |
ριο 300 -Δισκοι | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 17-01-09 14:36 |
δισκοι / μαχαιροψαρο? | Petran22 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-09-08 19:18 |
Δισκοι ..(ιπταμενοι?) | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 17-08-08 22:53 |
Corydoras & δισκοι | imichal | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 12 | 11-06-08 00:54 |