|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα παθουν τιποτα εαν μεινουν νηστικα τοσες ημερες.
|
||||
|
||||
![]()
νηστεια και στα ψαρια...!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
11 εντλερ σε 65 λιτρα
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα δεν θα βαλω τιποτα
τελευταιο ταισμα θα ειναι αυριο το πρωι(10-11) και θα ξαναφανε την επομενη τεταρτη ελπιζω να αντεξουν και να μην τα δω ολα "σταυρωμενα" |
|
|||
|
|||
![]()
Μην αγχώνεσαι..Όλα καλά θα πάνε και κοίτα να γυρίσεις φορτωμένος...μια ταΐστρα είναι must.....
![]() Καλές γιορτές και τα λέμε από κοντά...
|
||||
|
||||
![]()
εγω που θα λειψω μεγαλη παρασκευη βραδυ μεχρι δευτερα του πασχα φανταζομαι και νηστικα να μεινουν δεν θα εχω προβλημα.σωστα??
ψαρια μολυ και πλατυ |
|
||||
|
||||
![]()
Μικροψαρα δεν αντεχουν νηστικα τοσο οσο τα μεγαλα ψαρια.
Εγω για να αφησω 7 μερες τετρας νηστικα, κανω πριν φυγω 7 μερες παχυνση για σιγουραντζα. Μειωνω σταδιακα και τη φωτοπεριοδο στις 3 ωρες. Αυτο μειωνει τις απαιτησεις των φυτων σε θρεπτικα αλλα και μειωνει το μεταβολισμο των ψαριων. Επισης σε χειμερινους μηνες* κατεβαζω και θερμοκρασια σε πιο χαμηλα ανεκτα επιπεδα. * Καλοκαιρι ειναι δυσκολο γιατι θα γινεται μεγαλη εξατμιση και θα πεσει πολυ η σταθμη.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στις διακοπες...τι? | cherry | Γλυκό νερό - Γενικά | 37 | 22-08-09 18:55 |
τι γινεται για τις διακοπες? | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-07-09 14:58 |
διακοπες co2 | jimagas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 01-05-09 12:50 |
διακοπες | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 28-04-06 16:46 |