|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
kai εμενα εκει μου πηγε το μυαλο.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
"Η προσθήκη αλατιού για ενυδρειακή χρήση (όχι αλάτι για ενυδρεία αλμυρού νερού) ή χοντρού τυροκομικού αλατιού χωρίς πρόσθετα ροής , στο νερό του ενυδρείου μας απελευθερώνει ηλεκτρολύτες και συμβάλει στην προφύλαξη των ψαριών από ασθένειες και στην καλύτερη υγεία τους".
παιδια ειναι αυτουσιο το κειμενο απτο tsamisaquarium που ειναι κ στο υπομνημα για τα χρυσοψαρα.κατα τη γνωμη μου καλυτερα να βαζω μια μικρη σωστη ποσοτητα για προληψη παρα να μην βαζω καθολου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι οκ δεν σου ειπαμε να μην βαλεις.. γνωμες ειναι.. εγω π.χ δεν βαζω.. εσυ αν θες βαζεις (ο καθενας κανει οτι θελει στο ενυδρειο του) αν και ειχα σκεφτει καποια στιγμη και εγω να ριχνω προληπτικα.. ποσο ριχνεις?
|
|||
|
|||
![]()
φυσικα οπως ειπες ο καθενας φροντιζει οπως θεωρει εκεινος καλυτερα τους οργανισμους που εχει επιλεξει να φιλοξενει στο ενυδρειο του.το κουτι της απι λεει δοσολογια για προληψη κ μειωση αγχους μισο κουταλακι γλυκου στα 3.8 λιτρα.εγω στα 20 περιπου λιτρα που αλλαζω ριχνω περιπου 2.5 κουταλακια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|