|
|
||||
|
||||
![]()
ειχες τα φυτα απο την αρχη που μπηκαν τα ψαρακια?΄
ή αν τα ειχες σε αλλο ενυδρειο ηταν φυτεμενο?
|
|||
|
|||
![]()
δεν αλλαξα κατι στην ρουτινα μου. θερμοκρασια παιζει ρολο? μηπωσ πρεπει να βγαλω τον θερμοστατη τωρα που εχει φτιαξει ο καιρος? τα φυτα τα ειχα απο την αρχη. δεν ξερω τι επαθαν. ειδικα ο αρσενικος φαινεται πολυ τρομοκρατημενος.
|
|
|||
|
|||
![]()
φυσικά και να ΜΗΝ βγάλεις τον θερμοστάτη !
Δεν μας είπες ούτε θερμοκρασία όμως ούτε μετρήσεις νερού ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έλεγξε τις παραμέτρους του νερού σου και αν έχεις μέσα κάτι μη κατάλληλο γιά ενυδρεία , Η συμπεριφορά που περιγράφεις μοιάζει να είναι συμπτώματα δηλητηρίασης. Μήπως το ενυδρείο σου είναι φρεσκοστημένο ;
|
|
|||
|
|||
![]()
αμμωνια μηδεν πεχα 7,8 NO2 μηδεν NO3 μηδεν θερμοκρασια 28. οχι δεν ειναι φρεσκοστημενο το ενυδρειο αλλα στισ αρχες πριν 4-5 μηνες ειχα προβλημα αμμωνιας. λες απο τοτε να εχουν δηλητηριαστει? ειχα και μια γεννα ομως απο τοτε κι αυτο μου το κανουν τις τελευταιες 10 μερες. μηπως τα σαλιγκαρακια? επισης παρατηρησα οτι μερικα φυλλα απο τα φυτα μου κιτρινισαν.οι ξιφοφοροι κρυβονται συνεχεια κατω απο κατι κρυπτοκορινες που εχω
|
|
|||
|
|||
![]()
την θερμοκρασία γιατί την έχεις 28;
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω βαλει τον θερμοστατη στο 23 αλλα το θερμομετρο δειχνει 28
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιεργη Συμπεριφορα OSCAR | apolonistis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 30-11-09 20:14 |
περιεργη συμπεριφορα.... | sharky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 30-12-08 01:59 |
περιεργη συμπεριφορα | octania246 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 30-07-07 16:13 |
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ KRIBENSIS | NTABOS | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 32 | 03-01-04 00:55 |