|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το ενυδρειο σου!Το Microsorum pteropus ομως δεν επρεπε να το φυτεψεις και εγω το ιδιο ειχα κανει και σαπισε το κατω μερος που ηταν μεσα στο χαλικι.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα σχόλιά σας....
Πάνο θα μαλακώσω το νερό, κατευθύνομαι προς τα εκεί χρησιμοποιώντας φύλλα.... Ηλία, δεν έχω φυτέψει τη Microsorum κι ας φαίνεται έτσι.... την έχω "πιασμένη" σε πλαστικό πάνω στην επιφάνεια του χαλικιού.... Απλά είχα αποφασίσει να φυτέψω κάτι, αλλά μετά το μετάνιωσα και έβαλα τη Microsorum... |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο ειναι.
Σιγα σιγα αντικεταστησε τα ψευτικα διακοσμητικα με ξυλα. Προτεινω να αποφευγεις να ακουμπας τα διακομηστικα (πχ ξυλο δεξια) με ολη την επιφανεια τους στο βυθο γιατι εκει μαζευει πολυ βρωμα αφου κοβει την κυκλοφορια. Αν τα τοποθετησεις ελλιως μπορουν να δημιουργηθουν και περασματα απο κατω για να περνανε τα ψαρια κλπ
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο και από εμένα, Βλέπω ότι έχεις μεράκι. Κατέβασε το ph σου με τύρφη ενυδρειακή η πιο οικονομική είναι η χίμα αν μπορείς να βρεις. Στα λίτρα σου είναι περίπου μια μεγάλη κούπα 200-300ml.Καλή επιτυχία !
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο
|
|
|||
|
|||
![]()
Τον άνθρακα γιατί τον κρατάς μέσα στο φίλτρο?
όπως είπε και ο delta όταν μπορέσεις αντικατέστησε τα πλαστικά. Πέρα από αυτό πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. Μπράβο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό... | johnjohn21 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 31-01-11 12:50 |
νέο κοινωνικό | mitsos1975 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 14-10-10 12:45 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
96 lt Κοινωνικό | Iann_is | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 22-02-08 00:51 |
κοινωνικό ... δισκοενυδρείο! | nnd | Δίσκοι | 35 | 24-12-07 17:09 |