|
|
||||
|
||||
![]()
εγω τα βαλσαμωνω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αμα δεν το ριξεις στην λεκανη και δεν πατησεις το καζανακι θα εχεις το πνευμα του στο σπιτι (υπαρχει σχετικο παιδικο).
Περα απο την πλακα εγω τα ριχνω στην τουαλετα |
|
||||
|
||||
![]()
ε οχι και ετσι.. πιστευω γλαστρα ειναι καλη λυση..
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γλάστρα λοιπόν.. Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
βαλτο σ'ενα ταπερακι με νερο φυτεψτο σε'κανα κηπο,και βαλτου απο πανω ενα βραχακι π.χ. η 'κανα πετρινο κοχυλι.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μηπως λεω μηπως το παρακανουμε λιγο ?
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Ναι οκ, δεν θα βαλουμε και μαρμαρινο σταυρο. Αλλα οχι να το πεταμε και στα σκατα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σε περίπτωση όπου βρεις βιοδιασπώμενο ταπεράκι, είναι η καλύτερη λύση... μου φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια από πεπιεσμένο χαρτί/χαρτόνι... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αν εχει επιτραπει πλεον και η καυση των νεκρων, ή μονο με ταφη ειμαστε ακομα?
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
xχαχαχαχαχααχαχα
ναι ρε φυσικα....θα οργανωσω μια συναντηση που θα φερουμε ο καθενας οτι dead εχει για να το κανουμε μαζι....χαχαχαχαχα και εγω ειμαι του καζανακιου τακτικης.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και μετα να τα κανουμε μπρελοκ (να την πουμε και στους κινεζους!) τσ τσ τσ !!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απορία σχετικά με τον αποχρωματισμό χρυσόψαρου | agapanthos | Χρυσόψαρα | 4 | 20-09-10 12:35 |
Θάνατος Σκαλαριών | Jeepas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-06-08 17:14 |
Θάνατος χρυσόψαρου-Στρώσιμο από την αρχή... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 14-05-08 10:24 |
Απορίες για φαγητό χρυσόψαρου | maria_i_asxeti | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 14-04-08 08:16 |
Αναγνώριση χρυσόψαρου | lucy | Χρυσόψαρα | 11 | 20-03-07 21:52 |