|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει και ενας "κανονας" που λεει οτι τα νιτρικα και τα φωσφορικα πρεπει να βρισκονται σε μια αναλογια 1 (φωσφ) προς 15 περιπου (νιτρ). (πχ 0.3 φωσφ με 10 νιτρικα ειναι ΟΚ)
Με περισσια νιτρικα στην αναλογια εχουμε πρασινη αλγη, με περισσια φωσφορικα εχουμε μαυρη.
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη στο ενυδρειο μου που εχει πολλα αλλα ευκολα φυτα πρεπει να βαζω λιπασματα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
nai αλλα οχι υπερβολικα εγω εχω μονο το seachem flourish και ειμαι οκ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶ν έχεις λίγο φως, θα έλεγα να περιοριστείς στα ιχνοστοιχεία και το κάλιο και να παρατηρείς προσεκτικά τα φυτά για σημάδια έλλειψης ή περιορισμό ανάπτυξης.. Αν έχεις πολύ φως, νομίζω οτι είναι πιο σημαντικό να προσέξεις για ελλείψεις, παρά για περίσσεια κάποιου στοιχείου. Και φυσικά να είναι σταθερό και αρκετό το co2.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η γνώμη μου είναι οτι με 0.5w/L, χρειάζεται σίγουρα κάποια λίπανση. Προτείνω να δώσεις βάση στην σωστή ανάπτυξη όλων των φυτών σου και η ισορροπία θα βρεθεί εκ των υστέρων ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Το προγραμμα λιπανσης που θα ακολουθησουμε εχει αμεση σχεση με πολλες παραμετρους και φυσικα ο φωτισμος μας παιζει πολυ σημαντικο ρολο στη διαμορφωση του! Η ελλειψη καποιου στοιχειου που ειναι απαραιτητο για τα φυτα τα κανει να φρεναρουν την αναπτυξη τους και (εξαρταται απο τα παραπανω) αν επωφεληθουν οι αλγες απο αυτη τη κατασταση ...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το 60 μερα νυχτα τι είναι; 60/λ ή 60 το 24 ωρο; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αχαχαχα 60 φυσαλιδες το λεπτο ειναι.(Παραλειψη)
|
|||
|
|||
![]()
δεν σε πέρνει να το ανεβάσεις ; 90-120 μερα νυχτα ας πουμε ;
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρηση κολλας logo | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 06-11-07 13:29 |
ΧΡΗΣΗ DI ΣΕ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ? | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-05-07 11:00 |
νεο προιον -αυτοματη δοσολογια λιπασματων eheim | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 23-01-06 18:00 |
Ανακατεμα λιπασματων | cbr929 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 11-03-05 07:24 |
Ποια τα πιο σημαντικα τεστς για παρακολουθηση λιπασματων? | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-12-03 05:20 |