|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.seachem.com/Products/prod...PhosGuard.html
Διαβασε και τις οδηγιες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Φωσφορικα:2 Αμμωνία: 0.25 Πάμε για άλλη μία αλλαγή 50% μέσα σε δύο μέρες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pamelos13 : 13-04-11 στις 20:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
της seachem το ειχα χρησιμοποιησει παλια και κανει δουλεια! αλλα το καλυτερο ειναι να κανεις πιο συχνες αλλαγες νερου και να μαζευεις τα νεκρα φυλλα απο τα φυτα σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, βρήκα JBL PhosEx και θα το βάλω απόψε.
Επειδή δεν έχω θέση μέσα στο φίλτρο θα ήταν ορθό να το βάλω στη θέση που είναι η τύφρη ή να την αφαιρέσω και στην θέση της να βάλω το αντιφώσφορο; Αν έχει δοκιμάσει κάποιος το συγκεκριμένο προιόν ας βοηθήσει, στη χρήση της και στο αν είχε αποτελέσματα. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε όλους, όπως εχω γράψει πιο πάνω έβαλα JBL PhosEx την Πέμπτη. απο τις μετρήσεις που κάνω.. PO4:0 μέχρι και σήμερα αλλά το μόνο κακό ειναι ότι μου ανέβασε αρκετά το PH απο 6.6 σε 7.6.
Να αφήσω το αντιφώφορο (ο κατασκευαστής λέει ότι πάει μέχρι 6 μήνες) και να έχω ψηλό PH ή να το βγάλω με το ρίσκο φυσικά να ξαναανέβει? ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
η γνωμη μου ειναι να το βγαλεις και να κρατησεις τα φωσφορικα σου χαμηλα με συχνες αλλαγες νερου,ξαναβαλε τη τυρφη και σκεψου την αγορα α/ο
|
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω κατι ? οι ταμπλετες για την αντιμετωπιση της αλγης δεν κανουν ?
π.χ tetra algizit
αλγη, excel, Φωσφορικά |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιμετωπιση Καυσωνα | netblues | Γλυκό νερό - Γενικά | 53 | 22-06-17 18:51 |
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ | antonis1988 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-03-11 16:46 |
camallanus αντιμετωπιση?? | scooby14 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 16-02-11 01:16 |
ΑΛΓΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ | astrahotbird | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 17-08-10 14:02 |
αντιμετωπιση σαλιγκαριων ενυδρειου. | babis papadopoulos | Σαλιγκάρια | 5 | 20-06-10 15:41 |