|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ολα οκ πηγαν τελικα σημερα βγηκαν τα αρτεμια και τα εδωσα στα ψαρακια να φανε.τα τσακισαν...καθε ποτε μπορω να ταιζω αρτεμια..?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οσο συχνα θελεις! ειναι πολυ καλη τροφη. εγω εριχνα καθημερινα....τωρα το εχω αραιωσει...
φιλε νικμαν....ακομη και μεγαλα ψαρια τρωνε αρτεμια...δε συζητω για κλοουν, νταμσελς και ντοτυμπακς ή τα ανθιας μου που με αρτεμια τα κρατησα με χρι να τους μαθω το flake. αλλα και ο λευκοστερνος και ο σκοπας και το μπλου τανγκ, τα αγγελοψαρα μου που ειναι δεκα ποντοι...δε τη σνομπαρουν καθολου...πανζουρλισμος γινεται στο ενυδρειο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο για ξαναδιάβασε από την αρχή αυτά που λέει ο Ραφαήλ. Μάλλον βιάστηκες πάλι...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ειπα να τα ξαναδιαβασω....και τα ξαναδιαβασα.....αλλα δεν καταλαβα που βιαστηκα...και τι διαφορετικο λεει ο ραφαηλ απο αυτο που καταλαβα... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 11-04-11 στις 22:52 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στην νεοεκολαφθίσα αρτέμια αναφέρεσαι ;;; Γιατί ο Ραφαήλ γιαυτή την ζωντανή αρτέμια γράφει, της πρώτης μέρας δηλαδή. Φαντάζομαι ότι τη θέλει για κάποιο μανταρίνο που ρωτούσε τις προάλλες αλλά δεν έγραψε αν πήρε τελικά γιαυτό και τον ρώτησα. Τώρα για τα μεγαλύτερα ψάρια που έγραψες νομίζω καλύτερα θα είναι για κάποιον να παίρνει κατεψυγμένη αρτέμια ή μίσις. ¶σε που τα τάνκ καλό είναι αν μπορούμε να μη τα μαθαίνουμε σε ζωική τροφή γιατί γίνονται επιθετικά. Δεν συμφωνείς; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν πηρα μανδρινο ειπα να μην παρω και εχω κανενα προβλημα μετα και μου πεθανει..τα αρτεμια τα πηρα για τα ψαρακια μου νομιζα πως ηταν καλη τρωφη και για μεγαλα ψαρακια
![]() ![]() τωρα που εριξα μεσα στο ενυδρειο υπαρχει περιπτωση να μπορεσουν να ζησουν και να αναπτησθουν εκει μεσα..? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω Ραφαήλ, τι θα τρώνε.
Τι ψάρια έχεις;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσουν στο ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() παντως κατα τη γνωμη μου η ζωντανη αρτεμια ειναι οτι καλυτερο μιας και ειναι καλυτερη ποιοτικα απο την κατεψυγμενη (πρωτη μερα αρα πολυ θρεπτικος λεκιθικος ασκος, σαν ζωντανη παντα ειναι καλυτερη απο κατεψυγμενη). σε βοηθα να κρατας δυστροπα στο φαγητο ψαρια που μπορει να μη δεχονται ουτε κατεψυγμενη στην αρχη (ετσι εκανα με τα ανθιας μου μεχρι να μαθουν) και επισης την τρωνε και τα κοραλια σε reef συστηματα. θα ελεγα οτι ειμαι φανατικος οπαδος της νεοεκκολαφθεισας αρτεμιας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 12-04-11 στις 22:24 |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέτος μαζοχισμός είναι αυτό που περιγράφεις.
![]() Αλίμονο του που περιμένει να ταίσει τα ψάρια του με ζωντανή αρτέμια για να φάνε όταν δεν τρώνε. Αλλού πρέπει να ψάξει την αιτία που δεν τρώνε. Αλίμονο του που περιμένει να ρίξει τα νιτρικά ταίζοντας ζωντανή αρτέμια. Το τελευταίο που θα σκεφτεί κάποιος να κάνει για να μην έχει νιτρικά θα είναι αυτό. Τέλος νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να χορτάσεις μεγάλα ψάρια κατασκευάζοντας αρτέμιες. Δεν θα κάνεις άλλη δουλειά όλη μέρα.
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι αλλιως τα λεω εγω κι εσυ αλλιως τα παρουσιαζεις...ή αντιλαμβανεσαι.
Παράθεση:
γενικως ο ραφαηλ απο μονος του εκανε αρτεμια...και του ειπα οτι ειναι κατι πολυ καλο. πιστευω κι εσυ συμφωνεις οτι εφοσον καποιος ΘΕΛΕΙ να κανει αρτεμια ειναι κατι πολυ καλο για το συστημα του. εσυ το παρουσιαζεις σαν να του προτεινα εγω να φτιαξει αρτεμια για να λυσει τα προβληματα του. δεν εγινε ετσι...απλα και τα πλεονεκτηματα της αρτεμια δεν ειναι κακο να ακουγονται. υ.γ. και νομιζω οτι ειναι πολυ ευκολη η παραγωγη αρτεμιας σε συνεχιζομενη βαση αν βρεις τη ρεγουλα σου. πολλοι χομπιστες το κανουν. εσενα σου παιρνει χρονο δηλαδη? ελπιζω απο τα παραπανω να φαινεται καθαρα οτι δεν πλασαρω την αρτεμια σαν πανακεια....αλλα εφοσον καποιος την παραγει και ρωτα αν ειναι καλο..θα του πω οτι "ναι, ειναι καλο κι εχει και πολλα πλεονεκτηματα". οχι φυσικα οτι δε θα τρεξει το συστημα του χωρις αυτην.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρτεμια | shalis | Γαρίδες | 2 | 01-10-09 13:10 |
ΑΡΤΕΜΙΑ | ελενη | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 24-08-09 20:51 |
αρτεμια | harris samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 30-07-09 16:26 |
sos αρτεμια | harris samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 17-05-09 20:47 |
αρτεμια | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-03-08 13:45 |