|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
1,50 x 50 x 1,60 ? Εντυπωσιακό ακούγεται!
Κατά τη γνώμη μου σε τόσο χώρο μπορείς να βάλεις ζωντανά, αλλά όχι πιασμένα στη φύση. Και το ιγκουάνα υπερβολικό μου φαίνεται. Υπάρχουν διάφορα είδη σαλαμάνδρας και βατραχάκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο, όλο και κάποιο θα σου αρέσει και όσο πιο μικρό τόσο καλύτερα, με αυτές τις διαστάσεις θα έχει πολύ χώρο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Paludarium 1,50 x 50 x 1,60 = 1200 λιτρα με σαλαμανδρες?!
Γιατι ρε φιλαρακι?!!!? Εκει μεσα θα χωραει ο Ταρζαν, η Τζεην, και το δεντροσπιτο μαζι μη σου πω και το τουκαν!!! ![]() ![]() ![]() Καλη επιτυχια! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να κάνω μια ζούγκλα μέσα στο σπίτι.Για την ακρίβεια θα είναι στα πόδια μου όταν ξυπνάω,δίπλα από το κρεβάτι.Και τα βατράχια ωραία είναι,οι ιγκουάνες με τον καιρό θέλουν τον χώρο τους και ακόμα πιο ωραία είναι τα φυτά.Αλλάζουν την διάθεση σε ένα χώρο.Έχω κατεβάσει και κάτι κομμάτια chill out,άντε να με βρείτε μετά.
Πάντως το έργο θα γίνει όπως και να έχει κάποια στιγμή.Σκέφτομαι να θυσιάσω 2 ενυδρεία για να βάλω το ζουγκλάριουμ.
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά μεγάλε αν βάλεις μπρος το πρότζεκτ θα σου πρότεινα πολλά φυτά,πολλά κλαδιά,ελάχιστο νερό (χωρίς ψάρια όμως) και μέσα να βάλεις είτε έναν chinese water dragon ( δες εδώβίντεο http://www.youtube.com/watch?v=uvHPD...eature=related
Η μπορείς να βάλεις ένα βασιλίσκο.. Και τα 2 είδη είναι εκπληκτικά ζώα,ίσως οι ομορφότερες τροπικές σαύρες που υπάρχουν στην αιχμαλωσία,που εκπληκτικό ταπεραμέντο.. Τώρα αν είσαι αρχάριος,δεν θα σου τις πρότεινα,αλλα θα σου πρότεινα κάτι ποιο απλό,όπως ένα βιοτοπικό paludarium με bombina,πίστεψέ με,οι αναπαραγωγές είναι πολυ ενδιαφέρουσες,όπως και η εξέληξη ενός φρύνου.. Αυτά απο εμένα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
APO FYTA EGO THA ELEGA ORXIDEES GIA NA EXEIS KAI ORAIA LOYLOYDIA.MASDEVALLIAS PIO SYGKEKRIMENA POY THELOYN THERMOKRASIA APO 10C-25C.RIKSE MIA MATIA EDO KAI AN SOY ARESOYN THA SOY PO POS THA TIS BREIS.
http://www.google.com.au/search?q=ma...w=1280&bih=709 MEGALONOYN MESA SE BRYA ZONTANA KAI TAIRIAZOYN KAI TA BRYA KAI AYTES OI ORXIDEES ME AYTO POY THELEIS NA FTIAKSEIS... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
να ρωτησω κ εγω κατι. με τι τρεφονται οι σαλαμανδρες που βρισκουμε στ ρυακια? υπαρχει καποια ειδικη τροφη στ εμποριο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλαμάνδρες με δίσκους | alkis13 | ¶λλα ζώα | 1 | 24-06-09 01:08 |
Σαλαμάνδρες....? | lousfakos | ¶λλα ζώα | 8 | 20-05-08 16:15 |