|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι αγγελιες ηταν απο την αρχη του GAB ενα βοηθημα σε λογικα πλαισια, ενος φορουμ που ασχολειται με ενυδρεια και ψαρια.
Τον τελευταιο χρονο εχει αρχισει να γινεται παζάρι, εχει διαπιστωθει οτι πολλοι γραφονται μονο και μονο για να πουλησουν-αγορασουν σε καλες τιμες, και δεν ειναι αυτο το αντικειμενο του GAB. Ποσο μαλλον να διαθεσει 3-4 πολυτιμους διαχειριστες να ασχολουνται με αγγελιες! Αν βρω τον χρονο να εντοπισω που αλλάζω τον χρονο αναμονης του ΠΜ, θα το κανω, αλλά δεν είναι κατι που το θεωρω σημαντικο, ποσο μαλλον οταν το "προβλημα" δεν υπηρχε τοσα χρονια, και "διαπιστωθηκε" με την αυξηση των αγγελιων. Ειλικρινα, αν θεωρουν καποιοι τοσο σημαντικο μερος του GAB τις αγγελιες, μαλλον ειναι σε λαθος φορουμ. |
|
||||
|
||||
![]()
Τολη αυτο που λες λυνεται πολυ απλα..
δεν αφηνεις καποιον με 1 ποστ να ''ανεβασει αγγελια'' βαζεις ενα λογικο οριο ποστ , οχι 5-10 .. αλλα 50 + ετσι δεν θα γραφεται ο αλλος για να γραφει μια αγγελια .. σε γνωστο φορουμ για να γραψεις αγγελια πρεπει να εισαι μελος 6 μηνες...!!! και μαλιστα ενεργο..
|
|||
|
|||
![]()
Δεν λυνεται, λυθηκε ηδη η ειναι σε καλο δρομο. Προτιμω να μην ασχολειται κανεις ΤΟΣΟ πολυ με τις αγγελιες.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν το επιασα δλδ ισχυει ? στα ποσα ποστ...??
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δεν ισχυει. Βλεπε παραπανω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν νομίζω ότι αξίζει να συνεχίζουμε καθώς έχει δώθει απάντηση, το να τίθεται όριο πόστ για δικαίωμα δίκιο δημιουργίας αγγελίας δημιουργεί αλλά προβλήματα. Μπαίνει ο άλλος και γράφει ότι του κατέβει ίσα ίσα για να μαζέψει 20-25 μηνύματα και μετά βάζει αγγελία, ή ανοίγει αγγελίες σε λάθος κατηγορίες "κατά λάθος". Αυτό, για εμένα τουλάχιστον είναι πολύ πιο σπαστικο...
Εγώ δεν θυμάμαι πότε να έχω γράψει "έχεις πμ" αλλά δεν το λέω 100%!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το χεις γραψει... ![]() ![]() ![]() ναι αλλα αν ο αλλος μπει μονο και μονο για να γραψει αγγελια και δει οτι θελει αν ειναι μελος π.χ. 3 μηνες τοτε ισως το παρει και σοβαρα... με τα ποστ ψιλοεχεις δικιο..
|
||||
|
||||
![]()
Εχω γραψει εγω ''εχεις πμ'', γιατι αμα περιμενω απαντηση 2 μερες, και μολις γραψω ''εχεις πμ'' παιρνω απαντηση...............μηπως αυτοι που βαζουν αγγελια να εχουν το νου τους και να απαντουν και οχι να αγνοουν τα πμ που δεν τους ενδιαφερουν
![]() Οι αγγελιες βοηθανε το χομπι και τα forum να ξερετε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως εχω ενα να προσθεσω σαν παρατηρηση για τα πμ!!!πιστευω κι εγω οντως οτι θα πρεπει να μειωθει ο χρονος που μπορει καποιος να στειλει γιατι πλεον,δεν ειναι μονο ο λογος των αγγελιων που στελνουμε ενα πμ.θελουμε π.χ. να ρωτησουμε καποιον κατι, να χαιρετησουμε ενα φιλο, να σχολιασουμε κατι βρε αδερφε.δεν ειναι ενα forum καινουργιο με 100-150 ατομα που ο καθενας προλαβαινει να διαβαζει τα μηνυματα ολων κ.τ.λ αλλα ειναι ενα forum με 5322
![]() ![]() τωρα για τις αγγελιες ασφαλως και βοηθουν γιατι προτρεπουν και πολλους αρχαριους να εξοπλισουν καταλληλως το ενυδρειο τους γιατι αμα π.χ. ο αλλος δει οτι πωλειται εξοπλισμος co2 και δεν ξερει τι ειναι αυτο θα κατσει να ψαξει να κανει να ρανει,δηλαδη με λιγα λογια μας κανει καλυτερους "πατερες/μητερες" και "κηπουρους" !!! ασε και που το οικονομικο ειναι ενα θεμα την σημερον ημεραν!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μηπως θα ηταν καλο και θα εξυπερετουσε να χωριστουν οι αγγελιες σε κατηγοριες ? Αλλο γνωστο site τις εχει χωρισμένες και βλεπω μια ταξη καλύτερη.
![]() Δηλαδη: Αγγελιες γλυκου νερου , Αγγελιες θαλασσινου νερου , Αγγελιες μη ενυδρειακων
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω παιδιά, γιατί να μην μιλούν μέσω Π.Μ. πωλητής-αγοραστής χωρίς να ενοχλούν τους υπόλοιπους, αφού σε κάθε refresh εμφανίζονται και πάλι τα ίδια πράγματα? Τον ίδιο χρόνο χρειάζεται κάποιος να στείλει π.μ. αντί να δημοσιεύσει για όλους.
¶λλωστε δεν νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο θα πληγεί η απόδοση των αγγελιών. Όποιος ενδιαφέρεται, ενδιαφέρεται! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μήπως θα έπρεπε να γίνουν ακόμα ποιο συγκεκριμένοι οι κανόνες στις αγγελίες ??? | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 25 | 11-07-06 23:15 |