|
|
||||
|
||||
![]()
..................................... πλακα μας κανεις , ετσι ? .................................................. .............................ποσο τα εχεις μαζι 5 λεπτα ?
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος ο φιλος, πανω απο 5 λεπτα δυσκολα να αντεξουν
|
|
|||
|
|||
![]()
τα εχω ολα μαζι πανω απο 6 μηνες και ειναι μες στη ζωντανια ολα τα ψαρια δεν κανω πλακα θα ανεβασω φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε φιλε αλλα μολις μεγαλωσουν οι κιχλιδες τελοςςςςςς ολλα τελοςςςςς εδω εχω ενα 430 λιτρα εγω με κιχλιδες και ειναι 15 εκατοστα και εβαλα μεσα 3 οσκαρ να τα μεγαλωσω και τα εξαφανισαν
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε μια φωτο να δουμε..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικα ουτε εγω δεν το πιστευω που τα εχω παθει
|
|
||||
|
||||
![]()
Το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να κανης ουτε κακαβια γιατι εκει θελει θαλασσινο νερο. Τελος παντων και οι αραπαδες εκατο φυλες ειναι και ηταν μια χαρα αλλα τωρα σφαζονται προτου γινη της Λιβυης, αρχισε αφου διαβασης οπως σου ειπαν τα παιδια να ξεχωριζης τα πραγματα.
|
||||
|
||||
![]()
εχω απορια να δω την φωτογραφια σου....
54 ψαρια σε 120 λτ δηλαδη 2.2 λτ ανα ψαρι ελεος.... οντως αν ειχες θαλασσινο μετοση ποικιλιαθα εκανες μια κακαβια κατσε καλα!!!! τι να πω...καμια φορα η τυχη ευνοει τους τολμηρους...λενε!!! εχεις και φυτα μεσα!!!;;; ![]() γεννες;;; ![]() ξερω εγω... αντε να τα εκατοστησεις!!!! μονο αυτο μου ερχεται να σου πω!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Corydoras panta με guppies-platys? | Dimi | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 03-09-07 10:08 |
'' panta '' κοριντορας | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 18 | 18-03-05 11:31 |
corydoras panta | tolis_1234 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 11-02-05 21:15 |