|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτομαι να βαλω και κανενα ψαρακι δεν ξερω ακομα τι και πως αλλα σαν σκεψη μου αρεσει να εχω και κανενα κοι μεσα!
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι λιγο μικρη τοτε?γιατι δεν περνεις τις πλαστικες τις ετοιμες,να το κανεις περιμετρικα λιγο μεγαλυτερο με ξυλο, ετσι ωστε να εχει ενα περιθωριο η λιμνη με το ξυλο για να μπορεις να βαλεις χωμα και κανενα λουλουδι?ελπιζω να με καταλαβες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() περιπου. ψαχνω να βρω στο γοογλη ετοιμες γλαστρες μεγαλες και δεν βρισκω εχεις κανενα σαιτ στα υποψην? ------------------------- Παράθεση:
μου προτεινετε κατι αλλο κρυου νερου?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drak7family : 08-04-11 στις 14:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Koi ούτε για αστείο. Δεξαμενή 50Χ50Χ40 το πολύ να βάλεις λίγα gambusia affinis...
|
||||
|
||||
![]()
σαν τα γκαπυς μοιαζουν αυτα.
κανενα χρυσοψαρο ισως?
|
||||
|
||||
![]()
Tί να πω? Λιγάκι μικρούτσικο κύκλωμα φάινεται...άσε καλύτερα.
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον.
το σκεφτηκα(ναι το κανω καπου καπου ![]() ![]() ![]() θα ρωτησω το απογευμα ενα φιλο που εχει φυτορια αν εχει καμια γλαστρα μεγαλυτερη η καμια ζαρντινιερα περιπου 70 εκ εκει θα μπορεσω να βαλω τιποτα? δηλαδη αν η ζαρντινιερα ειναι 100χ40χ30 ασ πουμε κανει ?
|
||||
|
||||
![]()
στα αλεξ πακ εχει αρκετα μεγαλες γλαστρες (σε σχημα καμπανας)..... 10 ευρουλακια εγω πηρα μια και βουλωσα τις τρυπες απο οσο υπολογιζω με το ματι ειναι πανω απο 60 λιτρα δεν την γεμισα ακομη περιμενω να στεγνωσει η σιλικονη....... 8α σου πω ακριβως τα λιτρα οταν την στησω
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει αλεξ πακ εδω!δυστιχος.
μα και η γλαστρα που λεω εγω ειναι περιπου 100 λιτρα.50χ50χ40
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή επίπλου για το μπαλκόνι | amorealex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 06-10-16 15:54 |
Μικρή γλαστρολίμνη στο μπαλκόνι (στήσιμο) | neos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 66 | 11-04-11 00:41 |
Σκέψεις για λιμνούλα στο μπαλκόνι... | Maverick | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 16 | 18-10-08 14:00 |
Λιμνούλα στο μπαλκόνι | υδροχόος | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 29-09-08 09:15 |
Δεξαμενή στο μπαλκόνι... | Maverick | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 16-06-05 10:35 |