|
|
||||
|
||||
![]()
Καινουρια ειναι τα φιλτρα.Εχω το RΙΟ 300 και δουλευω το εσωτερικο του φιλτρο και ενα 2075!
------------------------- Τελικα το εβγαλα σημερα το PhosGuard εκανα μια μετρηση και ειμαι 0,5 θα κανω μια αλλαγη νερου το σαββατο και θα δω πως θα παει.Τι αλλο να εκανα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIASKR : 07-04-11 στις 17:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ξερω ότι σε πολλους δεν θα αρεσει αυτό που θα πω αλλά αλλαξε τροφές
![]() Εμενα όποτε εβαζα τροπικαλ ανεβαζα νιτρικα και φοσφωρικά ποιο γρηγορα |
|
||||
|
||||
![]()
Η αιτια να ειναι οι τροφες δλδ?Βασικα το ενυδρειο το ξεκινησα πριν 2 μηνες και πιστευω οτι κατι πεχτηκε με το υποστρωμα που εβαλα.Το νερο ομως και τα υλικα των φιλτρων ηταν απο το αλλο ενυδρειο που ειχα το μονο που εκανα εινα να συμπληρωσω νερο.
|
||||
|
||||
![]()
δεν λεω αυτό σου λεω μία αιτία που μπορει να είναι ...
Για να ανεβασεις φοσφωρικά σε 2 μηνες που να μην πεφτουν ή θέλεις εναν γερό καθαρισμό φίλτρων ( που σε 2 μηνες μου κανει καπως να εχουν κρατησει τόση μπίχλα) ή κατι σαπίζει μονιμα ( τροφες, φυλλα κτλ ) ή η τροφή και φυσικά τα ψαχνεις όλα αυτά αν αυξήσεις τις αλλαγες νερού σου και δεν δεις διαφορά . Πες μου ρουτινες αλλαγων , λιτρα ενυδρείου ,ταίσματα την μέρα , αριθμό και μεγεθος ψαριών |
|
||||
|
||||
![]()
Καθε βδομαδα αλλαζω 50λιτρα.Το ενυδρειο ειναι το RIO 300 (350 λιτρα).Ταιζω 3 φορες τη μερα.Και εχω 9 δισκους 6cm ο καθενας 2 clown και ενα πλεκο.
|
||||
|
||||
![]()
ρε φίλε μου καλε κανεις 15% αλλαγη με 9 ψαρια μεσα την εβδομαδα
και λες για φοσφωρικά . Επειδη τα 50 λιτρα σαν αλλαγη είναι τίποτα δεν θες πανω απο 10 λεπτα ξεκίνα μερα παρα μέρα αυτά τα λίτρα ή μεγαλωσε την εβδομαδιαια σου αλλαγή ( κακή ρουτινα για μένα η εβδομαδιαια αλλαγή ) στα 150 λίτρα με σωστή θερμοκρασία νερού και ασε κατα μέρους τα μαγικά προιοντα που μειωνουν τα φοσφωρικά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο μεχρι να κατεβουν τα φωσφορικα η για παντα?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωσφορικα vs ozon | ilias911 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 10-12-09 13:23 |
Μετακομιση-θεραπεια | HoG | Bettas | 5 | 03-12-07 14:08 |
φωσφορικα | Δημητρης Peristeri | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-09-07 15:15 |
θεραπεια με αλατι ή οχι? | GODLIGHT | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 09-03-06 02:48 |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |