|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Και σε πολυ καλη τιμη ...
|
|||
|
|||
![]() Καλησπέρα φίλε μου. Έχεις άλλα και για πούλημα? |
|
||||
|
||||
![]()
Το ανοιξες να το δεις εσωτερικα Ηλια μην εχει μεινη μεσα ο κινεζος που το εφτιαχνε. Καλο και σαν τιμη.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ πρακτικο,μπραβο.και για την επιλογη και για την εισαγωγη
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε πράκτικερ στα έτοιμα πολύμπριζα με καλώδιο, θα βρεις.
|
||||
|
||||
![]()
χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, προχθες που πηγα Πρακτικερ Πειραιως, δεν ειδα κατι παρομοιο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι, μπορεί να έχεις και δίκιο, γιατί τα πράκτικερ έχουν διαφορές από κατάστημα σε κατάστημα. Μέχρι και διαφορετική τιμή στο ίδιο προϊόν πέτυχα (ακριβότερο) και φυσικά με την ανάλογη φασαρία το πήρα στην τιμή του άλλου καταστήματος. Το πολύμπριζο το πήρα από το πράκτικερ στο Αιγάλεω (Ιερά οδός) και είναι 4 θέσεων με την θερμική ασφάλεια στο πλάι (ένα κόκκινο κουμπάκι) και το κάθε κουμπάκι που ελέγχει την αντίστηχη μπρίζα είναι φωτιζόμενο. Δεν θυμάμε τιμή γιατί έχει καιρό που το πήρα και είχε μόνον 4 θέσεων (θα με βόλευε περισσότερο το 6άρι). Μπορώ να πάω να δω αν έχει ακόμα και να σου πω και τιμή.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εχω πολυμπριζα για πουλημα.
------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIASKR : 07-04-11 στις 07:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως μην τρελαθουμε καποιος παραπανω εθιξε τα Πρακτικερ ενα καινουργιο που ανοιξε στην Ξανθη και εκανα μια βολτα καθαρα αναγνωριστικη, διαπιστωσα πως οι τιμες τους δεν ειναι και τοσο καλες οσο θα τις περιμενα. Σε ορισμενα ειδη δεν μπορουν να συναγωνισθουν αλλα μεγαλα καταστηματα με τιποτε, το επισημαινω για να προσεχετε τις αγορες σας.
Οντως αν εχει και θερμικη προστασια ειναι καλο το πολυμπριζο.
|
||||
|
||||
![]()
Aν γινει μια ομαδικη αποστολη εγω μεσα ειμαι !!!
Ρε τι γινεται, αντι να στελνουμε εμεις σε νησια μας στελνεται εσεις ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
silvershield power manager πολυμπριζο | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 04-03-08 15:24 |
Προγραμματιζομενο πολυμπριζο | shadow | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-03-07 23:38 |
Xρονοδιακοπτης ενσωματωμενος σε πολυμπριζο | SOCRATIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 02-11-05 23:04 |