|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τα μας! Αρχίσαμε! ... τις "επεκτάσεις"!
Πολύ καλή ιδέα! Κι αν δεν σε βολέψει η θέση που την έχεις την αδειάζεις και την μεταφέρεις αλλού ![]() ![]() ![]() Καλορίζικη και πολυάνθιστη!!! ... και στα δικά μου (πες πες που θα πάει κάπου θα φτιάξω κι εγώ μια)
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη ιδεα κανει και για μπαλκονι?
σε μικροτερο μεγεθος βεβαια ![]() ![]() ![]() υ.γ. στραβολαιμιασα!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος ο Αποστολης,κανε παρτερια απο γυρω η βαλε ζαρτινιερες και φυτεψε εξωτερικα φυτα κηπου.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα λες για τις φωτογραφιες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() οσο για τα παρτερια διπλα στι λιμνη καλα ειναι αλλα σκεφτομαι να βαλω μονο ενα αναρριχωμενο γιασεμι, αφου πρωτα κανω μια σκεπη με καλαμια. για παλκονι δε ξερω αν γινεται ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχεις κανενα γκαραζ η καμια ισογεια αποθηκη και τραβηξεις το χειμωνα μεσα τη λιμνουλα ξερεις τι μπορεις να κανεις....?
![]() ![]() Πιστευω πως αν κρατησεις ολα αυτα τα ψαρια θα πρεπει να αυξησεις την φιλτρανση κατα πολυ... Αληθεια τι ειναι η ''πουροπετρα''...?Ελαφροπετρα εννοεις?? ![]() Ωραια φαση και με φυτα θα γινει ακομη καλητερη! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με την οξυγόνωση τί κάνεις?
|
||||
|
||||
![]()
βασιλη εχεις απολυτο δικαιο! εχω πολλα ψαρια μεσα! ως τωρα τα πανε πολυ καλα! εχω διαπιστωσει οτι η λαβα κανει πολυ καλη δουλεια και το επομενο βημα ειναι να κανω ενα φυλτρο μονο με λαβα αλλα και η πουροπετρα δε τα παει ασχημα!
η πουροπετρα ειναι πετρα γεματη πορους, σαν ενα θαλασσιο σφουγγαρι, σκληρη αλλα συναμα διασπατε και ευκολα! η πολη της ναουσας ειναι χτυσμενη πανω σε πουροπετρες! το καλο με αυτη τη λιμνη ειναι οτι βρισκεται σε σκια! και επισης μπορω να κανω συχνες αλλαγες του νερου! το νερο της ειναι οτι καλυτερο για τα λουλουδια μου! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η μικρη μου λιμνουλα! | kouman | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 284 | 30-03-21 00:55 |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
παρουσιαση της λιμνουλα μου | ilias510 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 28 | 14-07-11 09:06 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |
ετοιμαζω κι εγω την λιμνουλα μου... | thanasis76 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 29-04-08 19:22 |