|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη βρε Ηλια που γραφω στο θεμα σου!!!
Τοσο κακο ειναι που περνουμε παραπανω γνωμες? Τεσπα δεν ξαναγραφω
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω προβλημα απλα περιμενα γνωμες για εμενα και εγραφαν για εσενα.Πλακα σου εκανα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Βαλε μια φωτο απο το ενυδρειο ... Ισως θα μπορουσες να αραιωσεις μερικες απο τη μια πλευρα και να βαλεις και στην αλλη και να αφησεις στη μεση χωρο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να συμφωνήχω με τον Νίκο ( Diskus FAN) απλά θα το πω ποιο ωραία γιατί είναι και λίγο άγριο αγορι στα λόγια
![]() Εγώ ειχα 3 αρσενικά που οι καβγαδες τους ήταν ομηρικοί μα πολλά γδαρσίματα και σημάδια γύρω από την περιοχή του στόματος . Καταφερα να φτιαξω όσο μπορούσα φυσικά 3 κρυψωνες( φωλιες) μεσα στο ενυδρείο και ως δια μαγείας πήγε ο κάθε ένας και έπιασε από μία και όλα εγιναν ποιο ήσυχα . Αν έχουμε ζευγαρι παντως τα πραγματα είναι δύσκολα σε display ενυδρείο όσο μεγάλο και να είναι αν θες να το κρατήσεις display να διωχνεις τα θηλυκά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που λεει ο χρηστος ειναι πολυ σωστο εμενα το ενυδρειο ειναι 2 μετρα και εχω τα ιδια ολοι πανε οπου παει το ζευγαρι να γεννησει απεριγραπτο το ξυλο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ουυυυυυυυυσσσστ .... ρεμάλι!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθένεια δίσκων? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Δίσκοι | 5 | 25-04-07 20:42 |
Μάχες δίσκων ... | Noni | Δίσκοι | 3 | 18-04-07 16:53 |
Φαγητό δίσκων | Noni | Δίσκοι | 12 | 18-04-07 09:50 |
Τσακωμοί Firemouth | bogias | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 01-06-06 09:12 |
Τσακωμοί Firemouth | Pritanis | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 14 | 29-10-05 13:55 |