|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι αλλο σκουλήκι; Εγώ τρεις μήνες δεν έχω δει τίποτα. Ποιο πιθανό είναι να βγήκαν από το φυλλοχωμα αφού λες ότι ήταν ανοιχτό και σε φυτόριο (όπου κυκλοφορούν και τόσα έντομα - ειδικά άνοιξη).
Όσο για το ότι δεν τρώνε μπορεί να μην το έχουν καταλάβει ότι πρόκειται για τροφή. ¶μα δεν ταϊσεις για μια μέρα και κλείσεις το φίλτρο για να μην παρασέρνονται (δεν είναι και τα γρηγορότερα ψάρια)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο που σκεφτομαι να κανω αν δω οτι δεν το τρωνε αυτο το "ξενο" σκουλικι ειναι να ξεκινισω νεα καλλιεργεια και το χωμα που θα χρησιμοποιησω να το βαλω πρωτα στον φουρνο πανω απο 100 βαθμους ωστε να πεθανουν τα παντα και στη συνεχεια να παρω μονο grindal χωρις καθολου χωμα απο την υπαρχουσα καλλιεργεια |
|
||||
|
||||
![]()
για bloodworm ακούγεται ή γεωσκωληκα. Βάλε μια φωτο αν θες.
|
||||
|
||||
![]()
φωτο θα προσπαθησω να βγαλω μολις βρω λιγο παραπανω χρονο
γουγλαρισα λιγο και ειδα φωτο και 99% δεν ειναι γεωσκοληκας δεν το τρωνε αν και σημερα που εριξα αλλο ενα το ειχε πιασει μια και για αρκετη ωρα το εβαζε στο στομα της και το εφτυνε και τελικα το αφησε υπαρχει καποιο προβλημα αν μεινει μεσα στο ενυδειο??? τα grindal παντως σημερα και ξεσκισαν(ειχες δικιο γιωργο,ηθελαν τον χρονο τους τα ψαρακια μου) |
|
||||
|
||||
![]()
και μερικες φωτο απο το αγνωστο σκουλικακι
|
|
|||
|
|||
![]()
το χωμα π σ εδωσε ο γιωργος μαζι με grindal δεν ειχε με τπτ αλλα σκουλικια! μ ειχε δωσει κ μενα κ δεν εχω βρει ποτε αλλο σκουλικι μεσα! σιγουρα τα αλλα σκουλικια ειναι απο το χωμα π αγορασες εσυ! απ' οτι ξερω δεν ειναι κ οτι καλυτερο να ριχνεις μεσα στ ενυδρειο τα αλλα σκουλικια γιατι μπορει να φερουν μαζι παρασσιτα τα οποια να ειναι βλεβερα για το ενυδρειο! αν ηταν να ριχνουμε στ ενυδρειο κ αλλα σκουλικια! (θα εβγαινα στ αυλη μ κ θα μαζευα γεωσκοληκες να ριχνω στις κιχλιδες)!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για το θεμα των παρασσιτων εδω μεσα διαβασα οτι δεν υπαρχει κυνδινος!!! οπως βλεπεις εχω διαβασει αρκετα πριν κανω κατι και δεν εμεινα απλα στην γνωμη καποιου... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Red crystal τι φυλο; | johnbaz | Γαρίδες του γένους Caridina | 4 | 20-02-11 15:14 |
Φυλλο Ramirezi | Vasilizzz | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 25-02-08 21:29 |
Το κερατο(φυλλο) μου! | giorgio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 02-03-07 06:41 |
φυλλο σκαλαριου | panos84 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 11-01-06 11:56 |
φυλλοχωμα | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 11-02-05 17:03 |