|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι γιαυτο εκανα τον κοπο και τα εγραψα, για να βλεπουμε τι γινεται.
Η αποψη μου ειναι οτι ειναι πιο ενδιαφερον να παιρνεις τα ψαρια σε μικρο μεγεθος (πχ δισκους σε ασφαλες μεγεθος για αξιολογηση, 7-8 εκ) και να τα μεγαλωνεις εσυ και να φτανεις 20+ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο εξολπισμενο ενυδρειο!!!!Τυχερα τα δισκακια που θα μπουν!
Αν θελεις πρασιναδα χτυπα κανενα εχινοδορο bleheri που αντεχει θερμοκρασιες δισκων και ειναι ομορφο φυτο. Με το καλο να βαλει και τους νεους κατοικους για να ολοκληρωθει το θεμα!! Ποιανου εκτροφεα ειναι οι δισκοι σου και τι σκεφτεσαι να βαλεις?
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ υπάρχει θέμα όσο αφορά εκτροφεα και size.To θέμα του εκτροφεα είναι και Καλά ψάρια ΑΠΟ την ίδια χώρα αλλιώς προβλήματα άλλοι λένε no problemo βάλε ότι γουσταρεις άρχισα με το ζευγάρι πριν 1 χρόνο ΑΠΟ Γερμανία η αλήθεια είναι ότι αυτό ήταν ο γνώμονας του μεγέθους και για τα υπόλοιπα ψάρια που θα μπουν μέσα δηλ 15-17 εκατοστά και πάνω 1)για να υπάρχει ομοιομορφία και2) γιατί αν έβαζα μικρότερο size το ποιο πιθανό να είχαμε θύματα .ΑΠΟ τη μια κακό γιατί θα ηθελα και Εγώ να τα μεγαλοσω ΑΠΟ την άλλη με το που δεις σήμερα κιόλας το ενυδρειο θα δεις μεγάλα ψάρια σε μέγεθος όχι σε ηλικία και το μάτι χορτενει.άλλο ένα μονοπάτι που χάραξε το ζευγάρι είναι τα χρωματα.Αποχρώσεις λευκό κόκκινο άσπρο για ομοιομορφία.Βρήκα 3 γαιδουρακια με τα πιο πάνω κριτήρια και τώρα τα ψαράκια είναι 5 μπήκα πλέον στη διαδικασία να παρατηρώ ΑΠΟ κοντά συμπεριφορές γιατί μπορεί να ασχολουμε την τελευταία 4ετια με δίσκους αλά σε τέτοιο επίπεδο με τόσα ψάρια δεν ημουν ποτέ Ασε που τώρα η διαδικασία θα είναι εντοπισμός ζευγαριών μέσα ΑΠΟ το κοπάδι και βουρ στη γεννιστρα(άλλο σχολείο αυτό ) και ΑΠΟ την άλλη πάρε αυτό το ψάρι δώσε μου το άλλο πουλα αυτο αγόρασε εκείνο κτλ Αν έχει κάποιος φίλος φίλη άκρη για μεγάλα ψαράκια ....ας έχει το νου του
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλες και Φιλοι Αγορια και Κοριτσια Σας δινω μια ιδεα για το τι ακριβως συμβαινει στη μπανιερα του δωματιου μου.Τελικα κρατισα ολα τα ψαρακια μου μιας και δεν υπηρχε αρκετη ζητιση και συμπληρωσα με κατι ομορφιες απο το φιλο μου τον Βαγγελαρα ενα κοπαδακι απο 8 ψαρια και 9 corry.Επομενο πλανο μια δυο ριζες ακομα για να κρυφτουν και οι αεροπετρες και κρυψωνες για τους κατοικους.Προς το παρων.......
Voualla |
|
||||
|
||||
![]()
Λαμπρο καλοριζικο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρούλα Λάμπρο μου............. να τα χαίρεσαι.........
![]() ![]() ![]() Ρίζες βάλε Λάμπρο........... ρίζες για κρυψώνες............. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να τα χερεσαι φιλαράκο!
Εγω θα έβαζα περισσοτερες ρίζες ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εκλεισα μηνα και ακομα στρωνω... | delpiero | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-08-09 16:34 |