|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ εχετε δικαιο δεν ρωτησα ποσα βατ ειναι ο μετασχηματιστης.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα,θα το κοιταξω το thread δεν το ειχα δει.βασικα τα ντουι θα πρεπει να αλλαχτουνε και η λαμπα θα κατσει.με τα ballast πρεπει να δω τι γινεται,δεν ξερω αν θα σηκωνουνε τη μεγαλυτερη λαμπα τα μαμισια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναγκαστικα θα βαλεις αλλο μπαλαστ που θα ειναι εξωτερικο (θα αναβουν ξεχωριστα η μπορεις να τις βαλεις στον ιδιο χρονοδιακοπτη με ταφ) ... καμια αλλαγη δε χρειαζεται μονο μερικες τρυπουλες στο καπακι για να στερεωσεις τις νεες λαμπες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1 ή 2 ίδιες λάμπες Τ8 με το αντίστοιχο εξωτερικό μπάλαστ η 1 ή 2 λάμπες Τ5 (24W μάλλον ταιριάζουν) με το αντίστοιχο εξωτερικό μπάλαστ
|
||||
|
||||
![]()
σωστο και αυτο!νομιζω θα μπει αλλη μια λαμπα καμια 30αρια watt και θαμαι κομπλε.45watt synolo.απο 0.25watt/l που εχω τωρα θα παω στα 0.75w/l οποτε νομιζω για τα φυτα που εχω κιολας ειναι αρκετα.η κανω λαθος?εκτος αν μπουνε δυο οποτε θα βγει 1w/l και να παιξω μετα με τη φωτοπεριοδο.
ερωτηση τα μπαλαστ που τα βρισκουμε?σε ενυδρειαδικο η σε ηλεκτρολογικα?(αν και ισως εχει απαντηθει στο αλλο thread αλλα δεν εχω προλαβει να το διαβασω ακομα.) |
|
||||
|
||||
![]()
Mπάλαστ θα βρεις έτοιμο σε κουτάκι κομπλέ με στεγανά ακροφύσια σε ενυδριακά μαγαζιά.
Μπορείς να πάρεις από ηλεκτρολογικο μαγαζί τα υλικά (μπαλαστ, καλώδια, πρίζα, ακροφύσια, κουτάκι) αλλά αν δεν έχεις σχέση με ρεύματα, ξέχνα το, τζιζζζζ....
|
||||
|
||||
![]()
+1
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδριο 60lt | giannis vih | Ζωοτόκα | 1 | 30-09-10 18:45 |
Ενυδρείο 60lt JUWEL | yiannis1980 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 13-08-10 18:52 |
Ιδεες για 60lt. | ελενη | Bettas | 2 | 14-09-09 19:02 |
ανοιγοντας τον φωτισμο του juwel rio | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 12-01-08 22:56 |