|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ok... αυτο εννοουσα.. να σαι καλα...
|
||||
|
||||
![]()
Καλά σου είπα. Δες εδώ http://www.eheim.de/eheim/inhalte/in...ail_32311_ehen
2.8l + 0.3l το προφίλτρο. 5 λίτρα είναι το canister. Όλο το καλάθι δηλαδή.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εσυ καλα το ειπες ο φιλος ρεdman εκανε ενα λαθακι... απλα μαλλον μπερδευτηκε βλεποντας 5 λιτρα λεει θα ειναι 4 καθαρα... ![]() ![]() το φλουβαλ χωραει παραπανω...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αλλά είναι για παραπάνω λίτρα νομίζω.
¶κυρο, για 300 το δίνει και αυτό. Πόσα παίρνει το fluval?
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω φλουβαλ και εκρινα με βαση αυτο...
|
|
||||
|
||||
![]() ε...... πες το !!! και εγω αν εκρινα με τα φλουβαλ μας παραπανω θα ελεγα... ![]() ![]() μην βλεπεις τι εχουν τα φλουβαλ...
|
||||
|
||||
![]()
To fluval εχει και τα υλικά του?
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα για να το μποκωσεις θελεις και λιγο συμπλήρωμα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογή φίλτρου | nikos1973 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 23-03-11 21:21 |
Επιλογή φίλτρου | akiriazides | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 04-10-10 02:51 |
Επιλογή φίλτρου | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 06-04-08 15:49 |
Επιλογή φίλτρου | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-06-07 09:02 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | thanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-08-04 15:11 |