|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα περιμενω...το λαινερ υπαρχει καμια περιπτοση να σκιστει..?αν ναι καλυτερα να παω για τσιμεντοκατασκευει να ειμαι σιγουρος...
|
|
||||
|
||||
![]()
επισης εχω μια ανλτια νερου την ειχα αγοραση απο το αλεξπακ...
αμα την βαλω για καταρακτη θα κανει..? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ναι τετοιου τυπου ειναι ειναι η αντλια λιτρα δεν ξερω παντως 700 λιτρα ενυδρειο το αδιαζει μεσα σε εναμιση λεπτο.. μπορει ομως μια ανλτια τετοιου τυπου να δουλευει συνεχεια γιατι εγω την χρησιμοποιο μονο για αλλαγες νερου.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειναι σχεδιασμενη για αλλη λειτουργια και οχι για 24/ημερα, 7/εβδομαδα, 365/χρονο και βαρανε πολυ στο ρευμα αυτες οι αντλιες... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας βαζω φωτο να δειτε για να μου πειτε την γνωμη σας...
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι σπάταλη σε ηλεκτρισμό. Καίει περίπου σαν ολόκληρο τον εξοπλισμό που έχω εγώ Ραφαήλ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έστω και αν είναι μικρής ισχύως, μπορείς να την κάνεις συνδυασμό με μια άλλη. Πόσα λίτρα την ώρα έχει?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα λιμνης | GIORGOSKARA | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 01-06-18 07:32 |
Δημιουργια λιμνης. | kokos125 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 26-03-10 07:19 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | Serifis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 29-09-09 12:12 |
προβλημα λιμνης | gutsi | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 03-11-07 17:07 |
ταιστρα λιμνης | gutsi | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 0 | 23-09-07 21:48 |