|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
την αλλη απο μαγαζι υπομονη και πολυ δουλεια καθε φορα που θα σε τσιμπαει, εσυ θα την χαιδευεις στοργικα ![]() μεχρι να καταλαβει οτι δεν πρεπει να σε φοβαται. μην ξεχναμε οτι δεν εχει διδαχτει κατι τετοιο στη φυση. το ιδιο εχω κανει και με τα καναρια αλλα πολυ πιο ευκολα,αυτα καθονται απο μονα τους!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο καιρο τις εχεις και ποσο ειναι το περισσοτερο που σου εχουν ζησει?
Γιατι αυτη που πχ αγορασες στο παζαρι 99,99% ειναι αγρια που την εχουν πιασει ΠΑΡΑΝΟΜΑ... |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραια τα βιντεο σου θα δοκιμασω και με τις δικες μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή είμαι λίγο άσχετος με τα ωδικά πτηνά, ελπίζω μόνο οι καρδερίνες να προέρχονται από αναπαραγωγές εκτροφέων και να μην είναι αιχμαλωτισμένες από την φύση ...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια τα βιντεο αλλα πολυ ΠΡΟΣΟΧΗ στο παρακατω:
|
|||
|
|||
![]()
το οτι αιχμαλωτιζονται ζωα ειναι πολυ λυπηρο.
η αληθεια ειναι οτι το 99% στις καρδερινες ειναι πιασμενες. καποτε εψαχνα να βρω απο αναπαρωγογη, εκτος οτι βρηκα πολυ δυσκολα ηταν και πανακριβες 150 ευρο η μια. γενικα η καρδερινα δεν ζευγαρωνει ευκολα στο κλουβι ------------------------- οι καρδερινες που πωλουνται σε πετ σοπ δεν ειναι αναπαραγωγης σε κλουβι
Ειμαι σκαλαρας, τι να κανουμε??? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη karderinas33 : 27-03-11 στις 16:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ζευγαρωνει ομως. οποτε πρεπει να ειναι αυτος ο στοχος μας. η εξαπλωση τους σαν κατοικιδια μεσω της αναπαραγωγης σε αιχμαλωσια.
οπως και να εχει και το ειδος κινδυνευει και ειναι παρανομο ετσι κι αλλιως. το οτι εχει 150 ευρω η 500 δεν αποτελει δικαιολογια. γραφω αυτα οχι για να "την πω" σε σενα προσωπικα αλλα σε καθεναν που κρατα πουλια οταν η κατοχη τους ειναι παρανομη και για ολους οσους διαβασουν αυτες τις γραμμες και τους ερθει η επιθυμια να φιλοξενησουν ενα τετοιο πτηνο. το παρανομο εμποριο τους πρεπει να σταματησει και αυτο δε μπορει να γινει 100% με τα μετρα της πολιτειας αλλα με το να σταματησει η ζητηση τους. χρεος μας ειναι επισης να καταγγελθουν τα πεσοπ που εχουν καρδερινες (αγριες).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
με λενε μπουμπου | Dionysia | Άλλα ζώα | 35 | 21-12-09 12:51 |
Να λεμε και τα καλα | s-vitzi | Malawi | 9 | 09-10-08 21:56 |
για να μη λεμε μονο για τα κλοουν... | jimfytakis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 10-11-07 18:06 |
ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΟΥΝ | stelios_r | Αναπαραγωγή | 3 | 01-06-05 21:38 |