|
|
|||
|
|||
![]()
Μάρκο145, δοστου κανα δυο σφαλιάρες... Δεν κανω πλακα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχα
Σπυρο το εκανε και σε μενα αυτό με τον θορυβο και μετα απο 2-3 ταρακουνίματα ηρθε στη θέση του! Ουτε γατα ουτε ζημιά! |
|
|||
|
|||
![]()
τα κανω ολα αυτα και τιποτα δεν γινεται
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις?τι κανεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ειπε το ατομο αα ρε delta με εκανες και γελασα!!!!
καλο πολυ καλο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα πως γινετε και ολοι οι φοιτητες στα Γιαννενα εχετε προβλημα με τους χρονοδιακοπτες? στα τζαμπο παντως που τους αγοραζω εχουν 3,99ε και χωρις θορυβο νυχτερινο.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω εκπαιδεύσει τους δικούς μου να κάνουν θόρυβο μόνο όταν λείπω (τη μέρα δηλαδή)
![]() Αυτό με τα χτυπήματα θα το δοκιμάσω παντως... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σιγουρα είναι πολύ καλύτεροι οι ψηφιακοί, αλλα μερικες φορες τρελαινονται και σταματάνε χωρίς λογο... Δεν ξερω τι γίνεται. Εγώ ψηφιακους χρησιμοποιω οπου θεωρω απαραιτητο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οδηγίες για το στήσιμο βάσης rio 240. | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-12-10 14:12 |
Σχετικά με χρονοδιακόπτη.. | daron | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 30-08-10 15:55 |
Ερώτηση για χρονοδιακόπτη με dim | ko$ta$ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-04-09 20:40 |
Skimmer δίχως οδηγίες χρήσεως! | drade | Φίλτρανση | 17 | 04-03-09 21:37 |
Αεραντλία,χρονοδιακόπτη και αυτόματη ταϊστρα | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 06-03-08 13:00 |