|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω samian.η αρχικη σκεψη μου ηταν να μην βαλω φυτα αλλα τωρα μου την αναψες.θα το μελετησω και θα δουμε.(τρομερη η Σαμος.εχω παει διακοπες και ειναι πολυ ωραιο νησι).
------------------------- ξεχασα να πω οτι σημερα πηρα απο συνχομπιστα το fluval 305 και αυριο θα το βαλω στο ενυδρειο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas78 : 25-03-11 στις 01:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το στήσιμο,πάντως,προσωπικά μου άρεσε πολύ.Στις φωτογραφίες τί φωτισμό έχεις?
|
|||
|
|||
![]()
να σαι καλα zipo.επειδη διορθωσα το ιδιο το φωτιστικο που ειχε καει και ηθελα να το δοκιμασω για να δω αν το εφτιαξα η παω οριστικα για diy πηγα σε μαγαζι με ηλεκτρολογικο υλικο και βρηκα την διασταση που χρησιμοποιει η juwel (1047mm) ιδια watt(3
![]() ------------------------- 38 watt εννοω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas78 : 25-03-11 στις 01:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρίο σου φίλε.Και το στήσιμο με τις σπηλιές μια χαρά είναι.Αυτό που θα σου πω από δίκη μου εμπειρία είναι ότι αν θελήσεις να πιάσεις κανένα ψάρι αργότερα που θα χρειαστείς σίγουρα...τα mbuna γενάνε συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολο εφόσον έχεις κολήσει τις πέτρες.Τι ψαράκια σκέφτεσε να βάλεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=kostas78;570665]ευχαριστω samian.η αρχικη σκεψη μου ηταν να μην βαλω φυτα αλλα τωρα μου την αναψες.θα το μελετησω και θα δουμε.(τρομερη η Σαμος.εχω παει διακοπες και ειναι πολυ ωραιο νησι).
Κλεόβουλε, θα μας το πάρουν το παλικάρι..... ![]() ![]() Πες και εσύ κάτι......,τι χάρη έχουν τα φυτεμένα νταμάρια......!!!!!!! ![]() Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για το νησί......Να μας ξανάρθετε, να μας ξανάρθετε!!!!!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικανοσχέδια | Crazy_Beaver | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 66 | 02-01-11 10:25 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
νεος στο χωρο... | rockxk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-12-06 10:22 |