|
|
|||
|
|||
![]()
πολύ καλό!!!!!
Σας εχω και εγώ μια έκπληξη!!!!! Μετά τον gallacher του ενος και κάτι μέτρου σε 1000 λίτρων, έρχεται το επόμενο μεγαθήριο: σφυροκέφαλος απευθείας από τον Ατλαντικό στο νέο 3000ων λίτρων ενυδρειακό βιότοπο!!!!! Αναμένετε!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Aδερφε αυτα τα ζωα ΔΕΝ κανουν για ενυδρεια ουτε για κατοικιδια...
|
|||
|
|||
![]()
KAI OMΩΣ. Οι συνθηκες είναι ιδανικές!!! θα ανεβάσω photo μόλις τελειώσει!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
anyway επιλογη του καθενος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το ζωο φτάνει τα 1000 λίτρα σε όγκο, τι να του κάνουν τα 3000. όλο το δωμάτιο θέλει για να την παλέψει. τουλάχιστον όταν σου γίνει κονσλερβα, μη το ρίξεις στο αιγαίο και μας φάει. πέραν της πλάκας, σε τέτοια περίπτωση,αναλογίζεσαι φαντάζομαι τις τργικές συναίπειες....
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαλαρώστε βρε!!!! Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ένα μεταβατικό στάδιο περνάει μέχρι να καταλήξει σε ενυδρειοπισίνα. Όχι δική μου βέβαια. Μια χάρη κάνω σε κάποιον. Είναι ήδη αρκετά θηρίο. Είμαι αντίθετος σε τέτοιες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλο!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
εγω στην θεση του κατοχου του ενυδρειου θα το εκανα μεσογειακο...
οποτε πειναω βγαζουμε και τιποτα και το ριχνουμε και στα καρβουνα ![]() ![]() ![]() σε τοσα λιτρα ποσα εντλερ χωρανε αραγε????? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
FishDiet:Carnivore Average life span in the wild:20 to 30 years Size:13 to 20 ft (4 to 6 m) Weight:500 to 1,000 lbs (230 to 450 kg) Group name:School or shoal Did you know?Hammerheads use their wide heads to attack stingrays, pinning the winged fish against the sea floor. Size relative to a 6-ft (2-m) man: ![]() Ρε παιδια ουτε να κολυμπησει δεν θα μπορει το καημενο μια χαρα δεν ειναι στον ωκεανο του?????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα σε οποιον το δειχνει δεν θα φαινεται μαγκασ? |
|
|||
|
|||
![]()
και αφου μεγαλωσει φυσικα μπορει πολυ απλα να τον βγαλει στο Αιγαιο και να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9gzvhkxanR0 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zipo : 05-04-11 στις 17:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
+1000000000
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ψαρι αν το αφησει στο αιγαιο δεν νομιζω να ζησει
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναβαθμιση στο light reef μου | panoscorfu | Φωτισμός | 7 | 07-12-09 23:23 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
R/O σε nano light reef: είναι απαραίτητο; | Jason | Λοιπός εξοπλισμός | 10 | 27-06-08 11:35 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |