|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!Είμαι στην ευχάριστη θέση να πώ ότι μετά από 4-5 πλυσίματα με αλατόνερο και χλιαρό νεράκι το χνούδι έφυγε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό!
Βέβαια τώρα τελευταία παρατηρώ έντονη αλλαγή στο χρώμα του καβουκιού του ,κυρίως στις γραμμές! Ένα πολύ έντονο πράσινο φαίνεται να εξαπλώνεται σιγά σιγά παντού και υποθέτω ότι αλλάζει 'δέρμα' που λέμε!Αν πιστεύετε ότι είναι κάτι άλλο ανησυχητικό σας παρακαλώ θα ήθελα να ξέρω! Ευχαριστώ και πάλι! |
|
|||
|
|||
![]()
οπως το περιγραφεις δεν ειναι ανησυχητικο.οντως το καβουκι της χελωνας σου προκειται να "αλλαχτει".το ιδιο θα συμβει κ στο δερμα της απο οπου θα ξεκολανε ασπρα νηματια παλιου δερματος τα οποια καλο ειναι να απομακρυνονται γιατι μαζι με αυτα διωχνονται κ τα τυχον παρασιτα που μπορει να ειχαν επικαθησει.ασχολουμαι με χελωνες πολλα χρονια αλλα κ εγω την πρωτη φορα που ειδα το καβουκακι της χελωνιτσας μ να πρασινιζει φοβηθηκα οτι κατι παθαινει.μετα ομως απο 2 3 εβδομαδες ξαναπηρε το φυσιολογικο χρωμα (οχι αυτο που ειχε οταν την αγορασα- με την ενηλικιωση αλλαζουν χρωμα αναλογα κ με το φυλο τους)κ ηρεμησα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιότητα νερού - αλλαγές νερού | gianelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-10 23:01 |
Στροφή στη ποιότητα! | Γιώργος Κ | Δίσκοι | 70 | 23-09-10 16:36 |
Ποιότητα νερού... εμφιαλομένου!!! | theodoros | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 28-11-09 20:12 |
Ποιότητα εικόνας | Z_X | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 16-05-07 22:12 |
Αγωγιμόμετρο και ποιότητα νερού | Akis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 07-03-05 09:00 |