|
|
||||
|
||||
![]()
KONTES πειραια και ν.σμυρνη συνολο 200-250 ευρω
|
||||
|
||||
![]()
Τι εχει αυτος;
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() εχει οτι εχει σχεση με ψυκτικα.δηλ μπορεις να παρης ενα μοτερ + ενα δοχειο για το νερο σαν αυτο που εχουν οι ψυκτες καπου εχω βαλει το δικο μου εδω το εχω εξωτερικο και το βαζω μονο το καλοκαιρι.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αντε να βλεπουμε diy! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θελει παντος λιγες γνωσης ψυκτικου
και μεγαλη προσοχη με τα λαδια που εχει το μοτερ η κατασκευη δεν ειναι τοσο φτηνη οσο φενετε επησης μπορεις να χρησημοποιησεις και μοτερ απο αιρκοντισιον ![]() πρεπει να ψαξεις να βρεις ενα ανοξυδοτο δοχειο για να περνας το νερο σου απο μεσα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αλλη σκεψη ειναι αν η σερπαντινα μπει μεσα στο ενυδρειο, σε καμια περιπτωση να μην μπει διαφανες γυαλι, αλλα υπαρχει μαυρο (οπως το plexiglass), που θα ειναι ωραιο και σαν φοντο. Για το κυκλωμα ψυξης, ουτως η αλλως θα γινοταν σε συνεργασια με ψυκτικο, εγω δεν εχω οντως τις γνωσεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω πρωτηνα το ινοξ δοχειο για να τα εχεις ολα μεσα στο ντουλαπι και να μη φενετε τιποτα ![]() ![]() ------------------------- http://www.greekdiscus.com/test2000/...FC%E9%EB%E5%F1 δες αυτο για να παρεις μια ιδεα το τι λεω ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 21-03-11 στις 15:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπολι απο παλιο ενυδρειο στο καινουργιο | platy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-11-09 11:49 |
ΨΥΞΗ ΜΕ ΨΥΓΕΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ | DOGO | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 22-05-08 01:14 |
ΠΑΛΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | erling | Αρχάριοι γλυκού νερού | 49 | 15-10-07 21:57 |