|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω αυτο κανω.τι να πω δεν ξερω...δεν ανεβαινει το O2...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετρας παντα την ιδια ωρα?
Εχεις φυτα πολλα? πχ 80%
|
||||
|
||||
![]()
ναι μετραω παντα πρωι πανω κατω την ιδια ωρα.φυτα εχω αρκετα ναι.80% πιστευω ανετα ειναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πρωι δεν εχεις τη μεγαλυτερη ποσοτητα οξυγονου.
Μετρα και το μεσημερι, απογευμα να δεις.
|
||||
|
||||
![]()
ναι το ξερω, απορροφουν το οξυγονο τα φυτα τη νυχτα.το τεστ της τετρα λεει να μετρησεις πρωι που εχεις τη χαμηλοτερη και δινει καποια μινιμουμ mg/l που πρεπει να εχεις με βαση τη θερμοκρασια του ενυδρειου σου.τελος παντων.οτι μπορουσα το εκανα.αεραντλια εβαλα.ισως να παιζει ρολο οτι εχω και φυτα που επιπλεουν (κερατοφυλλα)και οσο να'ναι εμποδιζουν την αναταραξη της επιφανειας και συμβαλλουν κι αυτα στην απορροφηση του οξυγονου επισης...
μπορει και να το'χω παρακανει με τα φυτα...ασε που θελουν και κλαδεμα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ!!! | mimakoz13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 02-07-10 12:46 |
μετρηση | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 29-04-10 11:38 |
μετρηση NO3 | dim orestiada | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 21-03-10 10:51 |
Ελλειψη και μετρηση Fe | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 09-01-09 10:03 |
μετρηση GH KAI KH | jim401 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-12-06 10:52 |