|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις να το κάνεις για να περάσει η ώρα σου και να πείς ότι το έκανες προχώρα!Διαφορετικά δεν αξίζει τον κόπο ούτε το ρίσκο!Υπάρχουν πολύ φτηνά και καλά φίλτρα redman88san!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το κοστος θα το μαθουμε σημερα
εγω πιστευω πως το μονο προβλημα θα ειναι η πολυ μεγαλη αναπτυξη των βακτηριων στο φιλτρο λογω του σκοταδιου οποτε θα πρεπει να εχω πολυ καλη οξυγόνωση |
|
||||
|
||||
![]()
Το προβλημα redman88, θα ειναι η σωστη στεγανοποιηση, η αντοχη στην πιεση με το ρουφηγμα της αντλιας για να μην γινει αναροφηση στο βαρελι,
και η προσβαση που θα θελεις να εχεις χωρις να ξηλωσεις οποτε θελεις να καθαρισεις τα υλικα σου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το αντιθετο μαλιστα. Το φως επηρεαζει αρνητικα (ιδιως το UV), μονο κατα το στρωσιμο. Αφου εγκατασταθουν τα βακτηρια στο φιλτρο, δεν υπαρχει ομως προβλημα. Ο νορμαλ ενυδρειακος φωτισμος δεν επιδρα αρνητικα σε σοβαρο επιπεδο ουτε κατα στο στρωσιμο. Η οξυγονωση του νερου συντελειται στην επιφανεια του νερου με την εναλλαγη αεριων κατα την αναταραξη της. Ολα τα φιλτρα σε μορφη κανιστρου, "σκοτεινα" ειναι. Την οξυγονωση μεσω της αναταραξης πρεπει να προσεξεις (οπως ολοι) και οχι κατι το σκοταδι στο φιλτρο. ------------------------- τρελο μαστορι αλλα για να ανοιξει το φιλτρο για συντηρηση θελει μιση μερα και ηλεκτρικο κατσαβιδι ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 12-03-11 στις 11:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα φιλτρα του θα τα ζηλευε και η eheim ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γνωμη μου οτι με 40 ευρουλακια περνεις το κινεζικο απο το πετκουμουλους και κα8αρισες.......
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2174
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως πιστευω οτι αξίζει, και οτι δεν θα έχει προβλημα. Εδω αυτά τα βαρέλια χρησιμοποιούνται σε λίμνες, με αντλίες χιλιαδων λίτρων την ώρα. Δεν θα εχουν προβλημα με μια 600αρα αντλια.
Οσο για την στεγανοτητα, επίσης δεν πιστευω οτι θα υπάρχει προβλημα. Φλατζες, σιλικόνη και μια χαρά! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα το προσπαθησω παντως
ετσι κι αλλιως ενα βαρελακι εχει γυρω στα 8¤ οποτε δεν εχω να χασω και παρα πολλα ενω αμα πετυχει θα εχω ενα πολυ καλο φιλτρο σχεδον τζαμπα |
|
||||
|
||||
![]()
κατι εχω σκεφτει και εγω αμα θες ελα να εννοσουμε τα μυαλα μας
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποσο θα κοστισουν?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy εξωτερικό φίλτρο... | theodoros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-04-10 14:24 |
Φίλτρο εξωτερικό | aggelospap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 22-12-09 18:15 |
DIY εξωτερικό φίλτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 124 | 23-06-06 23:06 |
DIY Εξωτερικό Φίλτρο | mikeaegina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-11-05 17:58 |
Εξωτερικό Φίλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 01-03-05 14:54 |